Η interworks.cloud φέρνει το “Xpand 2021 Virtual Summit” στις οθόνες σας, στις 3 Φεβρουαρίου.

Σχετικά με το event

Στις 3 Φεβρουαρίου 2021, από τις 15:00 έως και τις 21:00, διεξάγεται το πρώτο Virtual Summit της χρονιάς! Η interworks.cloud, ο κορυφαίος πάροχος cloud services σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα, σε συνεργασία με τους τεχνολογικούς κολοσσούς Microsoft και Acronis συγκέντρωσε πάνω από 20 ομιλητές σε ένα live Virtual Summit διάρκειας 6 ωρών. 

Η agenda αποτελείται από δεκαπεντάλεπτες ομιλίες στελεχών και επιχειρηματιών από Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Ενδεικτικά, εταιρείες που θα συμμετέχουν είναι η Microsoft, Hewlett-Packard Enterprise, Acronis, Fortinet, Alumil, Kleemann, Metlife, Ernst & Young Services, Hellas EAP, Arte Piedi, HR Partners, Advicom, Intertans, Today 
Stores, BEWISE, Grow2cloud, A.C. Slashopt, Eyetech Ltd και άλλοι. Keynote speaker, ο Δρ. Βασίλης Ζωγράφος, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της interworks.cloud, με τίτλο

“Ποιός είναι ο IT Manager του 2021;”
H συμμετοχή στο event είναι απολύτως δωρεάν και η εγγραφή πραγματοποιείται εύκολα και ηλεκτρονικά μέσα από τη σελίδα: registration  

Σε ποιόν απευθύνεται
Το event απευθύνεται σε όλες τις μικρομεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, ενώ το κοινό το οποίο θα βρει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι όλοι οι decision makers, executives και συγκεριμένα, IT Managers, CIOs, CEOs καθώς και τμήματα marketing και πωλήσεων. 

Γιατί να συμμετέχω
Η agenda του event συμπεριλαμβάνει τοποθετήσεις από εταιρείες διαφόρων κλάδων, που θα μοιραστούν με το κοινό τις εμπειρίες τους από τη χρονιά που πέρασε ενώ έφερε στο προσκήνιο καινούργιες προκλήσεις για όλους μας, καθώς και συγκεκριμένους τρόπους με τους οποίους οι ίδιες οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν, κατάφεραν να ανταποκριθούν. Σε ένα κοινό - που αναμένεται να ξεπεράσει τις 1000 επιχειρήσεις - οι συμμετέχοντες θα μπορούν μέσα από ένα ζωντανό και διαδραστικό Q&A να απευθύνουν οποιαδήποτε ερώτηση στους ομιλητές, τροφοδοτώντας καινούργια θέματα προς ανοιχτό διάλογο, προβληματισμό και εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων.

Κάθε συμμετέχοντας θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σε απλή γλώσσα τις τάσεις και τις βέλτιστες πρακτικές της αγοράς, να εντοπίσει καινούριες ιδέες και λύσεις μέσα από πραγματικές ιστορίες ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σύμφωνα με την Αντιπρόεδρο Marketing της interworks.cloud, Πελαγία Παπουλίδου, “το xpand 2021 είναι μια πρωτοβουλία που διοργανώνουμε μαζί με την Microsoft και την Acronis για να ενώσουμε τις κουκίδες στο μυαλό του κάθε decision maker”. Συνεχίζει λέγοντας: ”ξεχνώντας τεχνικούς όρους και προβλήματα που δεν έχουν λύση, θα μιλήσουμε παρέα με τους ειδικούς αλλά και τους τελικούς χρήστες της τεχνολογίας, για τα καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν και το πόσο εύκολα - τελικά - μπορούν να βρουν λύσεις τεχνολογίας που μπορούν να οδηγήσουν τον οργανισμό τους να κάνει πραγματικά xpand”. Τέλος, σημείωσε πως “είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι με την ανταπόκριση των επιχειρήσεων και περιμένουμε ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή τις προσεχείς ημέρες”.

Εγγραφή
Για να δηλώσεις ενδιαφέρον σε ένα event διαφορετικό από ότι έχουμε συνηθίσει οι περισσότεροι, και να συμμετάσχεις εύκολα και δωρεάν σε μια ημέρα ανταλλαγής γνώσεων και εμπειριών παρέα με ένα ποτήρι ζεστό καφέ, ολοκλήρωσε την εγγραφή σου εδώ:  registration 

Σχετικά την εταιρεία
Η interworks.cloud (εμπορική επωνυμία της εταιρείας Interworks SA) είναι μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 2001 στον χώρο του cloud (IaaS, SaaS) και managed services, ενώ απασχολεί πάνω από 100 άτομα προσωπικό. Διατηρώντας στρατηγική συνεργασία με την Microsoft στο κομμάτι του cloud distribution (Microsoft 365, Microsoft Azure) αλλά και με πλειάδα τεχνολογικών παρόχων όπως η Acronis, Fortinet, Webroot, Dropbox κλπ., εξυπηρετεί τελικές εταιρείες μέσω του δικτύου συνεργατών της σε Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα προσφέροντας λύσεις σε θέματα υποδομών, ασφάλειας, παραγωγικότητας και υποστήριξης.

Η interworks.cloud διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα Data Center στην Β. Ελλάδα, όπου φιλοξενεί υπηρεσίες και δεδομένα χιλιάδων ελληνικών επιχειρήσεων, διασφαλίζοντας γρήγορες ταχύτητες, σταθερότητα και ασφάλεια σε ένα πλήρως ανακαινισμένο κέντρο υποδομών(Windows Server 2019 hyper-converged nodes upgrade).

Δες περισσότερα εδώ: A look back at 2020 & what's coming in 2021 
 
Social Media και Νέα
Διαρκείς ενημερώσεις για το event στο Facebook page και LinkedIn της inteworks.cloud. 

Xpand Event Page: https://events.interworks.cloud/xpand2021/

Website: https://resellers.interworks.cloud/

Facebook: https://www.facebook.com/interworkscloudresellers/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/showcase/interworks.cloud-distribution-/

Instagram: https://www.instagram.com/resellers.interworks.cloud/

Πηγή: skai.gr