Το νέο DS 7 Crossback κερδίζει βραβεία

Το νέο μοντέλο της DS Automobiles, το πρωτοποριακό Luxury SUV DS 7 Crossback, προκαλεί μεγάλη εντύπωση και κερδίζει διακρίσεις. O εκλεπτυσμένος χαρακτήρας του, η σχεδιαστική κομψότητα, η κατασκευαστική αρτιότητα, η πληρότητα του εξοπλισμού, αλλά και η κορυφαία οδική συμπεριφορά που συνδυάζεται με απαράμιλλη άνεση για τους επιβάτες, το κατατάσσουν μεταξύ των καλύτερων προτάσεων στη δημοφιλή κατηγορία των μεσαίων SUV.
 
Η Γαλλική φινέτσα και το εκλεπτυσμένο στυλ που διαθέτει το νέο DS 7 Crossback, αποτέλεσε το κριτήριο ανάδειξής του από τα Αριστεία 2018 – 2019 του περιοδικού 4 ΤΡΟΧΟΙ (μοντέλα που ξεχώρισαν τους τελευταίους 12 μήνες). Τα υλικά που κοσμούν τον εσωτερικό διάκοσμο του DS 7 Crossback, η προσοχή στην λεπτομέρεια και η αίσθηση της haute couture της αυτοκίνησης, οδήγησαν το πολυτελές SUV, στην πρώτη επιλογή της συντακτικής ομάδας των 4 ΤΡΟΧΩΝ, στην κατηγορία των Luxury SUV. 
 
Η Γαλλική πολυτέλεια και η άνεση που προσφέρει, συντέλεσαν σε μία σημαντική διάκριση από το περιοδικό CAR AND DRIVER.
 
Ανάλογα μεγάλη είναι και η διάκριση που έλαβε το DS 7 Crossback και από τους αναγνώστες του Auto Τρίτη. Οι αναγνώστες του Auto Τρίτη, στο πλαίσιο των βραβεύσεων Best Car 2019, ξεχώρισαν το Luxury SUV DS 7 Crossback ως το πιο ωραίο αυτοκίνητο της χρονιάς.