Κορωνοϊός: Η Apple κλείνει ξανά καταστήματα στις ΗΠΑ

H Apple θα κλείσει εκ νέου καταστήματα σε αμερικανικές πολιτείες, όπου καταγράφεται αναζωπύρωση των κρουσμάτων κορονοϊού.

«Παρακολουθούμε στενά την εξέλιξη της κατάστασης και λαμβάνουμε αυτό το μέτρο από υπερβολική σύνεση. Ανυπομονούμε να μπορέσουμε ξανά να υποδεχθούμε τις ομάδες μας και τους συνεργάτες μας, όσο το δυνατόν συντομότερα», ανέφερε ο εκπρόσωπος Τύπου της εταιρείας σήμερα.

Η πολυεθνική θα κλείσει προσωρινά 11 καταστήματα, έξι στην Αριζόνα, δύο στη Φλόριντα και τρία στη Βόρεια και τη Νότια Καρολίνα.

Εδώ και οκτώ ημέρες, ο αριθμός των θανάτων από την Covid-19 στη χώρα παραμένει κάτω από το όριο των 1.000, όμως η επιδημία αναζωπυρώθηκε σε καμιά εικοσαριά πολιτείες.

Έχει μετατοπιστεί από τη Νέα Υόρκη και τα βορειοανατολικά προς μια μεγάλη περιοχή που καλύπτει το νότιο και δυτικό τμήμα της χώρας.

Ο όμιλος είχε ανακοινώσει την επαναλειτουργία των πρώτων καταστημάτων στις αρχές Μαΐου προβλέποντας περιορισμένο αριθμό επισκεπτών ανά κατάστημα, επιβάλλοντας ελέγχους θερμοκρασίας, τήρηση των αποστάσεων ασφαλείας και τη χρήση μάσκας για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο διασποράς του ιού.

Πηγή: skai.gr