Η Speedcar Motul Team Greece κερδίζει στο 1o Rallycross

Με απόλυτη επιτυχία κύλισε το πρώτο επίσημο αγωνιστικό ραντεβού της Speedcar Motul Team Greece στον 1ο αγώνα των #EKOracingDirtGames για το 2019.
 
Από το σύνολο των 23 συμμετοχών με Carcross, 10 Speedcar έδωσαν το παρών, στις σώμα με σώμα μάχες που διαδραματίστηκαν το Σαββατοκύριακο 18-19 Μαΐου, στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα του φιλόξενου χώρου του Ιππόδρομου στο Μαρκόπουλο.

Η αγωνιστική ομάδα της αντιπροσωπείας της Speedcar, πάντα με την υποστήριξη της Motul, εμφανίστηκε ανανεωμένη και ενισχυμένη με 9 συνολικά συμμετοχές.
Τόσο στους προκριματικούς του Σαββάτου, όσο και στους ημιτελικούς και τελικούς της Κυριακής, και μπροστά σε πλήθος θεατών, τα Speedcar κέρδισαν τις περισσότερες «κόντρες». 
 
Συγκεκριμένα στην Κατηγορία έως 600cc, το Σάββατο, από τους 16 προκριματικούς τα Speedcar επικράτησαν στους μισούς παίρνοντας 8 νίκες. Την Κυριακή στους δύο ημιτελικούς, μία πρώτη θέση στον πρώτο και μία δεύτερη θέση στον έτερο έστειλαν αντίστοιχα 2 Speedcar XTREM στην εξάδα του τελικού. Εκεί ο Γιάννης Χεκιμιάν, με το Motul 300V Speedcar XTREM του 2019 κέρδισε την τελευταία κόντρα της ημέρας ανεβαίνοντας έτσι στο πρώτο σκαλί του βάθρου.
 
Στα 750cc η μάχη της κορυφής ήταν πάλι υπόθεση δύο Speedcar! Στους δύο προκριματικούς του Σαββάτου οι Μπάμπης Γαζετάς και Πάνος Αποστόλου βρέθηκαν μπροστά από τους υπόλοιπους συναγωνιστές τους και στις δύο διαδικασίες. Στον τελικό της Κυριακής έδωσαν την πιο όμορφη μάχη της ημέρας, με τελικό νικητή τον Μπάμπη Γαζετά, ο οποίος πέρασε μπροστά λίγες μόλις στροφές πριν την καρό σημαία.
 
Επόμενο ραντεβού για τα #EKOracingDirtGames στον δεύτερο αγώνα 22 & 23 Ιουνίου στο Διαδρόμιο Σπαθοβουνίου.