Φυσικό σπα: Η ελληνική παραλία που κρύβει το απόλυτο μυστικό ομορφιάς (vid)

Η Ελλάδα έχει χιλιάδες όμορφες παραλίες, ωστόσο κάποιες ξεχωρίζουν λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών τους. Ορισμένες είναι προσβάσιμες μόνο από τη θάλασσα και άλλες έχουν χρώματα που θα ζήλευε και το πιο εξωτικό νησί.

Υπάρχουν μέχρι και παραλίες όπου μπορείς να απολαύσεις ξεχωριστές εμπειρίες όπως φυσικό σπα! Μια από αυτές είναι η παραλία Άργιλος στη Σητεία της Κρίτης.

Άργιλος, μια ελληνική παραλία… σπα

Πρόκεται για μια πραγματικά ξεχωριστή δίπλα από τον Γεροντόλακκο της Σητείας. Είναι μια αμμώδης παραλία και το όνομά της το πήρε λόγω του άργιλου που έχει. Με το που θα φτάσεις εκεί θα δεις κόσμο να είναι βουτηγμένος στον πηλό προκειμένου να κάνει φυσικό σπα, αμμόλουτρο και μασάζ. Μη διστάσεις να σκάψεις στην άμμο. Θα βρεις μικρά κομμάτια αργίλου για ένα σύντομο φυσικό σπα.

Η παραλία Άργιλος δημιουργεί ένα απόκοσμο φυσικό τοπίο που σε περιμένει για αξέχαστες στιγμές. Έχει χρυσαφένια άμμο και βότσαλα, ενώ τα κρυστάλλινα νερά θα σε μαγέψουν.

Στην πραγματικότητα είναι ένας μικρός κόλπος με ρηχά, γαλαζοπράσινα νερά. Η παραλία απέχει 103 χιλιόμετρα περίπου από την πόλη του Αγίου Νικολάου, 69 χιλιόμετρα από την Ιεράπετρα και 47 χιλιόμετρα περίπου από την πόλη της Σητείας. Η εικόνα με τα βράχια γύρω της που είναι γεμάτα άργιλο θα σου μείνουν αξέχαστα. Όπως επίσης και η εμπειρία του φυσικού σπα.

Κείμενο: exploringgreece.tv

Πηγή: haanity