Άντζελα Γκερέκου στο Choose Greece: «Ελλάδα 365 μέρες τον χρόνο» (vid)

Η Πρόεδρος του ΕΟΤ Άντζελα Γκερέκου, στο μήνυμά της, στο συνέδριο τουριστικού ενδιαφέροντος Choose Greece 2021 με θέμα: “The Greek Regional Hospitality Plan”, που διοργανώνεται στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος” από το Olympia Forum, αναφέρθηκε στο πανόραμα τοπίων και εμπειριών που προσφέρουν στον επισκέπτη οι 13 Περιφέρειες με τους χιλιάδες προορισμούς, οι οποίες αναδεικνύονται μέσα από τις εργασίες του Συνεδρίου.

Κεντρικοί άξονες του ΕΟΤ είναι το τρίπτυχο «TRAVEL -ENJOY-RESPECT», στοχεύοντας σε μια τουριστική ανάπτυξη με σεβασμό στην φύση, την ζωή, την ιστορία, την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους, ένα ανοιχτό κάλεσμα στον ξένο επισκέπτη να γνωρίσει με ασφάλεια τον ελληνικό τρόπο ζωής, να γευτεί τοπικά προϊόντα και στις διακοπές του στην Ελλάδα να νιώσει ντόπιος.

«Έρευνες αποδεικνύουν ότι μετά τον covid, έκτος από το sea and sun οι επισκέπτες θα επιλέγουν πράσινους προορισμούς, κοντά στη φύση, από ανθρώπους που σέβονται την φύση. Ασφαλείς προορισμούς, εναλλακτικούς, μακριά από τα μαζικά πρότυπα, προορισμούς με τοπικά προϊόντα.

Το μήνυμα είναι σαφές. Αύξηση της ζήτησης για εξειδικευμένες ταξιδιωτικές εμπειρίες και εναλλακτικό τουρισμό. Ελλάδα 365 μέρες τον χρόνο, καθώς όλα όσα διαθέτει η Ελλάδα δεν έχουν χρόνο και συγκεκριμένη εποχή. 13 διαφορετικά local brands, 13 διαφορετικά πρόσωπα, 13 Περιφέρειες. Επιλεγούμε Ελλάδα. Ο,τι θέλεις είναι στην Ελλάδα», τόνισε η κ. Γκερέκου.

Πηγή: Patrisnews