Επιχειρηματική Αποστολή στην Σεούλ, 20-22 Ιουνίου 2018

Ο ΣΕΒ, σε συνεργασία με το Υπουργείο Εξωτερικών της Ελλάδας, την Ένωση Εισαγωγέων Κορέας (KOIMA) και το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο της Κορέας (TBC), διοργανώνει επιχειρηματική αποστολή στην Σεούλ, από την Τετάρτη 20 έως την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018, με αναχώρηση στις 19/6 και επιστροφή στις 23/6.

Στην αποστολή θα εκπροσωπηθούν όλοι οι κλάδοι της ελληνικής οικονομίας.
Δείτε το ενημερωτικό σημείωμα για τις επιχειρηματικές ευκαιρίες στην Κορέα (εδώ).

Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να δηλώσουν τη συμμετοχή τους, μέχρι την Δευτέρα 7 Μαΐου 2018, συμπληρώνοντας τη σχετική δήλωση εδώ.

Για να διασφαλίσετε τη συμμετοχή σας, πρέπει να καταβάλετε το ποσό που ακολουθεί, σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς του ΣΕΒ, με την αιτιολογία: «Επιχειρηματική Αποστολή στην Κορέα 06.2018». Θα πρέπει να αναφέρεται η ακριβής επωνυμία της επιχείρησης, η πλήρης διεύθυνση, το Α.Φ.Μ. και η Δ.Ο.Υ..

Το κόστος συμμετοχής για κάθε εταιρεία είναι ως εξής:
  • Μη Μέλη του ΣΕΒ: 650€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 350€. 
  • Μέλη του ΣΕΒ: 450€ για τον πρώτο εκπρόσωπο της εταιρίας. Για κάθε επιπλέον εκπρόσωπο το ποσό είναι 250€. Ο ΣΕΒ θα καλύψει τη διαφορά. 
Το ποσό αυτό καλύπτει:
  • Τη διοργάνωση των Β2Β συναντήσεων & του επιχειρηματικού φόρουμ στην Σεούλ.
  • Τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο της Σεούλ με ιδιωτικό λεωφορείο (για τις προτεινόμενες πτήσεις μόνο).
  • Τις μεταφορές για τις προγραμματισμένες συναντήσεις.
  • Συμμετοχή της εταιρείας στην Έκθεση Εισαγόμενων Προϊόντων στην Κορέα (Import Goods Fair), τη μεγαλύτερη έκθεση στην Κορέα για εισαγωγές και Β2Β συναντήσεις.
  • Τα λοιπά κόστη μετακίνησης και διαμονής θα καλυφθούν από τους συμμετέχοντες.
Σημείωση: Η προετοιμασία των Β2Β συναντήσεων θα ξεκινήσει για κάθε εταιρεία μετά τη καταβολή του ανωτέρω ποσού.
Η λίστα των συναντήσεων θα οριστικοποιηθεί μετά την επιβεβαίωση των ελληνικών συμμετοχών και θα αποσταλεί στις εταιρείες πριν την αναχώρηση. Ο ΣΕΒ δεν μπορεί να διασφαλίσει εκ των προτέρων συναντήσεις για τις ελληνικές εταιρίες. 
Σχετικά με τη διαμονή και τη μεταφορά, οι ενδιαφερόμενοι θα λάβουν ενημέρωση τις επόμενες ημέρες.  
Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδό σας στην Κορέα, είναι τα διαβατήρια να έχουν εξάμηνη ισχύ από την ημερομηνία έναρξης του ταξιδιού.  Για τους κατόχους ελληνικού διαβατηρίου δεν απαιτείται θεώρηση εισόδου (visa) επίσκεψης.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα. Β. Μακρυγιάννη, Τομέας Βιομηχανίας, Αναπτυξιακών Πολιτικών και Δικτύων (Τ. 211 5006 121, Ε. ir@sev.org.gr).

Πηγή: ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΞΑΝΘΗΣ

Πηγή: skai.gr