Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις 25ης Μαρτίου λόγω παρέλασης: Ποιοι δρόμοι θα είναι κλειστοί Παρασκευή και Σάββατο στην Αθήνα

Που θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση, η στάθμευση και η κυκλοφορία των οχημάτων στην Αθήνα  - Στις 25 Μαρτίου θα ισχύσει απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών μεγίστου επιτρεπόμενου βάρους άνω των 3,5 τόνων -  Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και στη Θεσσαλονίκη 24 και 25 Μαρτίου

Κλείσιμο

Βόμβα στη Ρουμανία: Παίρνει την Ντιναμό Βουκουρεστίου ο Τσακίρης!

Μια είδηση βόμβα μεταφέρει η «Gazeta Sporturilor». Στην διαδικτυακή της έκδοση η εφημερίδα από τη Ρουμανία αναφέρει πως απομένουν λεπτομέρειες για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον Κωνσταντίνο Τσακίρη.

Συγκεκριμένα, τονίζει πως η συμφωνία έχει ουσιαστικά κλείσει και απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις με τον πρώην μεγαλομέτοχο του Πανιώνιου να έχει κλείσει το deal στα 9 εκατομμύρια ευρώ.

Στο δημοσίευμα τονίζουν πως σε επικοινωνία που είχαν με τον Κωνσταντίνο Τσακίρη, ο 47χρονος δεν επιβεβαίωσε αλλά ούτε και διέψευσε τις διαπραγματεύσεις. Αντίθετα σε τελείως διαφορετική γραμμή κινήθηκε ο πρόεδρος της ομάδας, Νταβίντ Αλεξαντρού, που τόνισε πως δεν γίνονται καν διαπραγματεύσεις με τον Έλληνα επιχειρηματία: «Δεν είναι τίποτα από αυτά αλήθεια».

Πηγή: sport-fm.gr 
Πηγή: skai.gr