Τσιτσιπάς: Ο Μεντβέντεφ δεν είναι και ο πιο ώριμος άνθρωπος

Την ευκαιρία να βρεθεί στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν έχασε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, γνωρίζοντας την ήττα 3-1 σετ από τον Ντανίλ Μεντβέντεφ.

Ο Έλληνας τενίστας μετά το τέλος του αγώνα αναφέρθηκε στη συμπεριφορά του Ντανίλ Μεντβέντεφ, αφήνοντας αιχμές και την έκρηξή του στο δεύτερο σετ, ενώ μίλησε και για το αν δέχθηκε συμβουλές από τον πατέρα του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά:

Για την έκρηξη του Μεντβέντεφ στο 2ο σετ: «Δεν δίνω σημασία σε τέτοια πράγματα. Ξέρω παίκτες που το κάνουν για να σε αποσυντονίσουν, ίσως είναι τακτική. Είναι εντάξει, δεν είναι και ο πιο ώριμος άνθρωπος, άλλωστε».

Για το αν δέχθηκε συμβουλές από τον προπονητή του: «Δεν ήταν coaching. Με είδατε τις προάλλες να χάνω το σκορ στα ματς μου. Δεν ακούω τίποτα όταν παίζω, είναι αδύνατον. Με τον κόσμο να φωνάζει τόσο δυνατά σε κάθε πόντο, πρέπει να έχεις τρομερή ακοή για να μπορέσεις να ακούσεις τον προπονητή σου. Γελούσα τις προάλλες γιατί, νομίζω στο ματς με τον Περ, ο προπονητής μου ήταν 5 χιλιόμετρα μακριά και πήρα warning. Ήταν η πιο αστεία στιγμή του τουρνουά».

Να σημειωθεί πως ο Μεντβέντεφ ζήτησε συγγνώμη από τον διαιτητή για την συμπεριφορά του, μετά το τέλος του ματς .

Δείτε όλες τις ειδήσεις

Πηγή: sport-fm.gr