Κλείσιμο

Τρεις εισαγγελείς στην Τούμπα

Παρουσία τριών εισαγγελέων και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας θα διεξαχθεί ο ποδοσφαιρικός αγώνας πρωταθλήματος ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό που διεξάγεται την Κυριακή.

Μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε στους κόλπους των οπαδών του ΠΑΟΚ ο αποκλεισμός της ομάδας τους από τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο Ελλάδος, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, αντιεισαγγελέας Εφετών Δημήτρης Παπαγεωργίου, διέθεσε τρεις εισαγγελείς που θα συνδράμουν το έργο των αστυνομικών δυνάμεων και θα παρακολουθούν στενά τα γεγονότα. Έτσι, στο γήπεδο της Τούμπας θα βρίσκονται ο υπεύθυνος για αθλητικά θέματα εισαγγελέας Πρωτοδικών Ευάγγελος Μπακέλας, καθώς και οι αντιεισαγγελείς Πρωτοδικών Νικόλαος Κωνσταντίνου και Αντώνιος Παπαματθαίου.

Η ασφαλής διεξαγωγή της αναμέτρησης και η αποφυγή τυχόν επεισοδίων αποτέλεσε το αντικείμενο τηλεφωνικής συνομιλίας που είχαν την Παρασκευή το πρωί ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Αναστάσιος Κανελλόπουλος και ο διευθύνων την Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης. Εξάλλου, τον κ. Παπαγεωργίου επισκέφθηκε το μεσημέρι ο επικεφαλής των μέτρων τάξης για τον εν λόγω αγώνα, αστυνομικός διευθυντής, Ιωάννης Λαφτσίδης.

Με κατεπείγον έγγραφο προς τον Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλονίκης, ο κ. Παπαγεωργίου, ζήτησε να υπάρξει αποτελεσματική συνεργασία μεταξύ των δυνάμεων της ΕΛ.ΑΣ. και των τριών ορισθέντων εισαγγελέων.
Πηγή: skai.gr