Κλείσιμο

Θύρα 4: Στηρίζουμε τον Σαββίδη στον πόλεμο με τη μαφία και τα όργανά της

Την πλήρη υποστήριξή τους στον Ιβάν Σαββίδη εξέφρασαν οι οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε, η «Θύρα 4» σημειώνει ότι τα επεισόδια με τον Ολυμπιακό ήταν η απαρχή για να πυροδοτηθούν εξελίξεις εναντίον της «εγκληματικής οργάνωσης».

Τονίζει λοιπόν ότι τάσσεται στο πλευρό του μεγαλομετόχου στον πόλεμο που ξεκίνησε, όπως αναφέρεται, «με τη μαφία και τα όργανά της».

Και αναφέρει χαρακτηριστικά: "Δεν τρέφουμε αυταπάτες ξέρουμε ότι η εγκληματική οργάνωση του Βαγγέλη Μαρινάκη έχει διασυνδέσεις παντού, στην αστυνομία, την πολιτική, τη δημοσιογραφία, τη δικαιοσύνη, την ΕΠΟ κλπ. Επίσης ξέρουμε ότι το σύστημα αυτό είναι παντοδύναμο και θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει, χρέος όμως του Σαββίδη και της πολιτείας είναι να τελειώσουν αυτό που ξεκινήσαμε.

Απαιτούμε λοιπόν να παρέμβει ο εισαγγελέας, να αρθεί το τηλεφωνικό απόρρητο του διαιτητή και της διοίκησης του ολυμπιακού και να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες με τις αρχές τις Μαλαισίας έτσι ώστε να εντοπιστεί η προέλευση των 13 εκατομμυρίων ευρώ που στοιχηματίστηκαν στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Εάν διαπιστωθεί προσπάθεια χειραγώγησης του αποτελέσματος, να αποκλειστεί ο ολυμπιακός από τη διοργάνωση του κυπέλλου και να υποβιβαστεί στη Football League, έτσι ώστε να γιορτάσει ο ΠΑΟΚ τα 90 χρόνια του με τη διεκδίκηση ενός τίτλου και όχι με τη ματαίωση ενός θεσμού.

Φανταζόμαστε πως η κυβέρνηση και ο Κοντονής αντιλήφθηκαν επιτέλους ποιοι είναι οι ηθικοί αυτουργοί που ευθύνονται για τα κρούσματα βίας στο ποδόσφαιρο και θα αποσύρουν το απαράδεκτο νομοσχέδιο για τους συνδέσμους".
Πηγή: skai.gr