Κλείσιμο

Τέρμα τα γκάζια...

Το δικό τους τηλεοπτικό στέκι, την τηλεόραση του ΣΚΑΪ, αποκτούν οι φίλοι της αγωνιστικής μοτοσικλέτας και του θεάματος, καθώς για πρώτη φορά στην ιστορία της Ελληνικής τηλεόρασης, σε ένα κανάλι θα μεταδίδονται τα δύο σημαντικότερα και διασημότερα παγκόσμια πρωταθλήματα μοτοσικλέτας.

Η τηλεόραση και το SKAI.gr σε απευθείας μεταδόσεις μεταφέρουν, στους έλληνες τηλεθεατές τη δράση και το συναγωνισμό των Κατατακτήριων Δοκιμών και των Αγώνων του Μoto GP, καθώς και τα κυριότερα στιγμιότυπα των αγώνων.

Το Σάββατο 11 Απριλίου οι πρωταγωνιστές του Μoto GΡ θα αναμετρηθούν στο επίσημο τεστ της ΙRΤΑ, που θα μεταδοθεί απευθείας από το Κατάρ, στις 23:45, από τη τηλεόραση του ΣΚΑΪ και από το Skai.gr, σε πρωτοποριακή για τα ελληνικά δεδομένα μετάδοση ταυτόχρονα και σε υψηλή ανάλυση. • •

Την Κυριακή 12 Απριλίου, στις 22:30 η τηλεόραση του ΣΚΑΪ και το Skai.gr θα μεταδώσουν απευθείας τον αγώνα από το Κατάρ.

Με 17 αγώνες σε 15 χώρες, το MotoGP φέρνει κοντά τους κορυφαίους κατασκευαστές μοτοσικλετών όπως Honda, Yamaha, Suzuki και Ducati και αγαπημένους αναβάτες όπως μεταξύ άλλων οι Valentino Rossi, Dani Pedrosa, Casey Stoner, Nicky Hayden, Loris Capirossi, Andrea Dovizioso, Jorge Lorenzo και Toni Elias.

Την παρουσίαση και το σχολιασμό των Αγώνων έχουν αναλάβει οι δημοσιογράφοι Θανάσης Χούντρας και Δημήτρης Διατσίδης .

Στο μεταξυ, από  τις 5 Απριλίου η τηλεόραση του ΣΚΑΪ ταξιδεύει τους λάτρεις της μοτοσικλέτας στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Μοτοσικλέτας, στον κόσμο των Superbikes.

Το πρωτάθλημα Superbikes ξεκίνησε στις 5 Απριλίου σε ισπανικό έδαφος, με τον αγώνα της Valencia και θα καταλήξει στο τέλος Οκτώβρη, στο Portimao της Πορτογαλίας.

Όλοι οι κορυφαίοι κατασκευαστές μοτοσικλετών στον κόσμο (Aprilia, BMW, Ducati, Honda, Kawasaki, Suzuki και Yamaha) θα συναγωνιστούν για να ανέβουν στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.

Εκτός από τις απευθείας μεταδόσεις, οι φίλοι των Superbikes θα παρακολουθούν και τις εξελίξεις στα παγκόσμια πρωταθλήματα των Supersport, Superstock 1000 και Superstock 600, συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών, αρκετό παρασκήνιο και όλη την ατμόσφαιρα από τα pit boxes των SBK.

Στην παρουσίαση και τον σχολιασμό των αγώνων οι Αντώνης Λεκόπουλος και Κώστας Ταρναβάς.

Πηγή: skai.gr