Στον ανακριτή ο Πιλάβιος - Συμπληρωματική ποινική κατά του Καρακούλια

Στον ανακριτή για την υπόθεση στημένων αγώνων και παράνομων στοιχημάτων εξετάστηκε την Πέμπτη ως μάρτυρας ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρνήθηκε οποιαδήποτε εμπλοκή του στην υπόθεση και υποστήριξε ότι ο ίδιος δεν είναι αρμόδιος για τον ορισμό των διαιτητών στους ποδοσφαιρικούς αγώνες.

Για την ίδια υπόθεση ασκήθηκε συμπληρωματική ποινική δίωξη για ξέπλυμα μαύρου χρήματος κατά του Βασίλη Καρακούλια, που ήδη είναι κρατούμενος, καθώς εντοπίστηκαν μεγάλα χρηματικά ποσά σε τραπεζικούς του λογαριασμούς και σε λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων.

Ήδη ο Β. Καρακούλιας μετήχθη από τον Κορυδαλλό κι απολογείται ενώπιον του ανακριτή.

Εν τω μεταξύ, για δωροδοκία κατηγορούνται από τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, Ανδρέα Φάκο ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης Γιώργος Μποροβήλος καθώς και η ίδια η ΠΑΕ σύμφωνα με το κατηγορητήριο που αποκαλύπτει η ιστοσελίδα arcadia sports. Συγκεκριμένα φέρονται να πρόσφεραν 500 χιλιάδες ευρώ στον Αχιλλέα Μπέο προκειμένου ο Ολυμπιακός Βόλου να έχει μειωμένη απόδοση στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου μεταξύ των δύο ομάδων, που έγινε στις 12 Μαρτίου στην Τρίπολη. Η ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης και ο Γιώργος Μποροβήλος έχουν κληθεί αύριο σε απολογία από την Πειθαρχική Επιτροπή της Superleague.
Πηγή: skai.gr