Κλείσιμο

Στο Oπόρτο χτυπά η καρδιά της Ελλάδας

Με τις ευχές όλων η σημερινή πρωτομηνιά να μείνει στην ιστορία ως η σημαντικότερη του ελληνικού ποδοσφαίρου, η εθνική μας ομάδα ρίχνεται, απόψε, στη μεγάλη μάχη της πρόκρισης κόντρα στην αήττητη, τουλάχιστον έως τώρα, Τσεχία.
Με καθοδηγητή τον `Οτο Ρεχάγκελ, οι διεθνείς μας ολοκλήρωσαν χθες την προετοιμασία τους, στο γήπεδο όπου νίκησαν την Πορτογαλία, κι ελπίζουν ότι σήμερα θα καταφέρουν να υποτάξουν τους αντιπάλους τους μέσα στο πανηγυρικό κλίμα που έχουν δημιουργήσει οι χιλιάδες φίλαθλοι, που συνεχίζουν να καταφθάνουν στο Οπόρτο.
Κι όσοι δεν τα κατάφεραν, θα στηθούν στις δέκα παρά τέταρτο μπροστά από τις μικρές οθόνες, για να απολαύσουν λεπτό προς λεπτό το ιστορικό παιχνίδι.
Ο ΣΚΑΪ, με τρεις απεσταλμένους, βρίσκεται στο πλευρό της εθνικής μας και μεταδίδει λεπτό προς λεπτό τα γεγονότα, τα παραλειπόμενα και το παρασκήνιο της διοργάνωσης.
Στο πλευρό της εθνικής και οι πολιτικοί.
«Ευχόμαστε το καλύτερο, είμαστε μαζί τους», δηλώνει δια του εκπροσώπου της η κυβέρνηση.
Το εισιτήριο για τον τελικό εξασφάλισε χθες η διοργανώτρια χώρα Πορτογαλία, η οποία επικράτησε της Ολλανδίας με 2-1. Τα γκολ των Πορτογάλων πέτυχαν οι Κριστιάνο Ρονάλντο και Μανίσε, ενώ για λογοριασμό της Ολλανδίας μείωσε ο Ζόρζε Αντράντε με αυτογκόλ.
Πηγή: skai.gr