Sold out σε δύο ώρες το Παναθηναϊκός-Ρεάλ!

Μόλις δύο ώρες και κάτι χρειάστηκαν οι φίλοι του Παναθηναϊκού για να εξαντλήσουν τα εισιτήρια για τον τρίτο αγώνα των playoffs απέναντι στη Ρεάλ, που θα γίνει την Τρίτη 23 Απριλίου στο ΟΑΚΑ (21:00).

H KAE το ανακοίνωσε με μια φωτογραφία με τον Νικ Καλάθη σε ρόλο... Night King από το Game of Thrones.

Από νωρίς το πρωί είχαν σχηματιστεί ουρές στο εκδοτήριο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας παρά τη βροχή, ενώ και ηλεκτρονικά χιλιάδες φίλοι της ομάδας έσπευσαν να προμηθευτούν εισιτήρια.

Τελικά λίγο πριν τις 13:00 δεν έμεινε εισιτήριο ούτε για δείγμα. Υπενθυμίζεται πως η σειρά αρχίζει με δύο ματς στη Μαδρίτη, στις 17 και 29 του μήνα.

Τα εισιτήρια για το Game 4 θα κυκλοφορήσουν όταν οριστικοποιηθεί πως θα υπάρχει τέταρτο ματς στη σειρά, το οποίο είναι προγραμματισμένο για τις 25 Απριλίου.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ ενημερώνει τους φίλους της ομάδας ότι εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια για το Game 3 των Playoffs της Euroleague με τη Real Madrid (23/4, 21.00) δύο ώρες μετά την κυκλοφορία τους.

Για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε εμπράκτως η πίστη, η αγάπη και η αφοσίωση των φιλάθλων μας προς την ομάδα και έτσι η ΚΑΕ αισθάνεται την ανάγκη να τους ευχαριστήσει.

Με δεδομένο το αίσθημα ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ προς τους φιλάθλους της, ξεκαθαρίζει πως από αυτή τη στιγμή δεν διατίθενται πουθενά κι από κανέναν αρμόδιο της ομάδας, εισιτήρια του αγώνα με την με τη Real Madrid.