Σε εκπληκτική φόρμα η Δανιηλίδου

Η ελληνίδα τενίστρια, που είναι Νο-35 στην παγκόσμια κατάταξη και Νο-25 στο ταμπλό της διοργάνωσης, πέρασε σαν... σίφουνας και από τα προημιτελικά, αφού επικράτησε με σχετική ευκολία 6-1, 6-3 της Καρολίν Σπρέμ από την Κροατία (Νο-38 στον κόσμο και Νο-29 του κυρίως ταμπλό). Μια νίκη, που της έδωσε το δικαίωμα να πάρει το «εισιτήριο» για την τετράδα, εκεί όπου θα δοκιμαστεί απέναντι στην «μεγάλη κυρία» του παγκοσμίου τένις, την Αμερικανίδα Σερένα Ουίλιαμς.
Η τελευταία, στον αμερικάνικο «εμφύλιο» των προημιτελικών, δεν δυσκολεύτηκε με αντίπαλο την Τζιλ Κράιμπας την οποία νίκησε χάνοντας μόλις ένα γκέιμ (6-0, 6-1), σε αγώνα που διήρκεσε συνολικά 55 λεπτά. Για την Ουίλιαμς, που κατέχει το Νο-6 της παγκόσμιας κατάταξης, ενώ είναι Νο-1 του κυρίως ταμπλό, αυτό είναι το πρώτο τουρνουά μετά από οκτάμηνη αποχή λόγω τραυματισμού,
Αναφορικά με τον ημιτελικό απέναντι στην Ουίλιαμς, η Λένα Δανιηλίδου είπε πως θα κάνει ότι καλύτερο μπορεί.
«Επέστρεψε δυνατή και δίκαια συμπεριλαμβάνεται στις κορυφαίες τενίστριες του κόσμου. Εγώ, από την πλευρά του, θα κάνω ότι καλύτερο μπορώ, ενώ παράλληλα θα προσπαθήσω να ευχαριστηθώ το παιχνίδι μου. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμένα», είπε η Δανιηλίδου με δηλώσεις της στο επίσημο site της διοργάνωσης.
Πηγή: skai.gr