Ρήγμα στον ΠΑΟ

Αβέβαιο φαντάζει το μέλλον του Δημήτρη Παπαδόπουλου στο τριφύλλι μετά το φραστικό επεισόδιο που είχε την Κυριακή με τον προπονητή του ΠΑΟ Ζοσέ Πεσέιρο.

Τη Δευτέρα ο Πορτογάλος προπονητής απαγόρευσε στον Ελληνα επιθετικό να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα, ενώ ο "Παπ" κλήθηκε και σε απολογία.

Μετά το φραστικό επεισόδιο του Πεσέιρο με τον Παπαδόπουλο, το κλίμα έχει βαρύνει πολύ για τον Έλληνα επιθετικό.

Δεν αποκλείεται, η διοίκηση να του ζητήσει να βρει ομάδα, είτε τώρα, είτε το καλοκαίρι. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα δεν θα τελειώσει τώρα και θα μας απασχολήσει αρκετά το προσεχές διάστημα…

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπαδόπουλος αποδοκιμάστηκε έντονα από τον κόσμο, στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη.

Τη στιγμή που ανακοινώθηκε το όνομά του από τα μεγάφωνα, αλλά και όταν ο ίδιος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο για να κατευθυνθεί στον πάγκο, μεγάλη μάζα των φίλων του Παναθηναϊκού στράφηκε εναντίον του. Αυτό έγινε και όταν ο παίκτης σηκώθηκε για ζέσταμα.

Ο Ελληνας επιθετικός εκνευρίστηκε και μετά το τέλος του ματς είπε στον προπονητή του, στα αποδυτήρια: ''Don’t play with me (μην παίζεις μαζί μου)''.

O Πορτογάλος τεχνικός αντέδρασε και του απάντησε: ''Είσαι απαράδεκτος. Δεν σέβεσαι πάνω απ’ όλα την ομάδα. Κι’ άλλοι παίκτες σηκώθηκαν για ζέσταμα, αλλά δεν έπαιξαν. Θα τα πούμε αναλυτικά στην προπόνηση…''. Ο έντονος διάλογος τελείωσε με την παρέμβαση παικτών.

Ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού θα είναι από την Δευτέρα ο Αντώνης Πετρόπουλος. Ο νεαρός επιθετικός του Αιγάλεω θα έχει συμβόλαιο διάρκειας 4,5 ετών.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr