Πυρετός μεταγραφών

Σε οριστική συμφωνία με τη διοίκηση της Ατλέτικο Μαδρίτης για τη μεταγραφή του Αργεντινού Λουτσιάνο Γκαλέτι κατέληξε ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Ίλια Ίβιτς. Την Τρίτη αναμένεται η ανακοίνωση της απόκτησης του Λουτσιάνο Γκαλέτι από τον Ολυμπιακό.

Ο Ίλια Ίβιτς βρίσκεται από το βράδυ της Δευτέρας στη Μαδρίτη και είχε συνάντηση με τη διοίκηση της Ατλέτικο για τη ρύθμιση των τελευταίων λεπτομερειών της μεταγραφής, η οποία αναμένεται να κοστίσει στον Ολυμπιακό πάνω από 2 εκατομμύρια ευρώ.

Μετά τη Μαδρίτη, ο Ίλια Ίβιτς ενδέχεται να βρεθεί στην Ιταλία, προκειμένου να μιλήσει με την Πάρμα για τη μεταγραφή του επιθετικού μέσου Ντομένικο Μορφέο.

Αναμένεται να ανακοινωθεί η μεταγραφή του Παρασκευά Άντζα, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Χάρης Παπάς που δεν αποκλείεται να απασχολήσει την ΑΕΚ, η οποία αναζητά μια λύση για τη δεξιά της πλευρά.

Σε ό, τι αφορά την πώληση του Στέφανο Σορεντίνο από την ΑΕΚ σε ιταλικό σύλλογο, δεν αποκλείεται να αναθερμανθεί το ενδιαφέρον της Τορίνο, η οποία θα μείνει χωρίς τερματοφύλακα, εάν η Μίλαν αποφασίσει να πουλήσει στην Ατλέτικο Μαδρίτης τον Κριστιάν Αμπιάτι, του οποίου έχει τα δικαιώματα. 

Η  ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αργεντίνου αμυντικού Φεντερίκο Ασκάρατε.

Ο Παναθηναϊκός ενδέχεται να ανακοινώσει ακόμα την απόκτηση του νεαρού Ελίνι Δημούτσου από τον Ηλυσιακό, ενώ συνεχίζει να αναζητά παίκτες σε όλη την Ευρώπη.

Σε ομάδα του εξωτερικού θέλει να συνεχίσει ο Γιώργος Καραγκούνης. Δήλωσε πως ενδιαφέρεται ιταλικός σύλλογος.
Πηγή: skai.gr