Ψήφος εμπιστοσύνης στον Σάρας

Εντείνεται η φημολογία ότι ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους είναι πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον 31χρονο Λιθουανό πλέι μέικερ, αντί κολοσσιαίου συμβολαίου (ύψους 7 εκατ. δολαρίων).

Για την ολοκλήρωση της σούπερ μεταγραφής απομένει η αποδέσμευση του παίκτη από τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κάτι που αναμένεται να συμβεί ως την Τετάρτη.

Σε περίπτωση απόκτησης του διεθνούς άσου, ο Παναθηναϊκός δεν κερδίζει μόνο αφάνταστα σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά κερδίζει και σε γόητρο έναντι του Ολυμπιακού που διεκδίκησε τον παίκτη, αλλά με λάθος τρόπο.

Πάντως, δεν αποκλείεται σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Λιθουανού να έρθει στην Ελλάδα, να διαδραμάτισε και η παρουσία του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς στην πρωτεύουσα της Ισπανίας.

Με την απόκτηση του Γιασκεβίτσιους ο ΠΑΟ θα διαθέτει μια από τις ισχυρότερες, αν όχι την ισχυρότερη, περιφέρεια στην Ευρώπη.

Η επικείμενη ολοκλήρωση της απόκτησης του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους πέρα από το ότι ισχυροποιεί ακόμη περισσότερο τον Παναθηναϊκό, σημαίνει ταυτόχρονα πως ο αριθμός των κοινοτικών στο ρόστερ της ομάδας ανέρχεται πλέον στους πέντε.

Αυτό σημαίνει πως ένας θα πρέπει να "κοπεί" από το ελληνικό πρωτάθλημα και να αγωνίζεται μόνο στην Ευρωλίγκα.

Αυτός φαίνεται ότι θα είναι ο Μίλος Βούγιανιτς, που με την παρουσία των Διαμαντίδη και Γιασικεβίτσιους ούτως ή άλλως δεν θα είχε πολύ χρόνο συμμετοχής.

Ο "Σάρας", το βράδυ θα τεθεί αντιμέτωπος της Ελλάδας στον μικρό τελικό του Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας.
Πηγή: skai.gr