Ψάχνει λύσεις εκ των έσω στην άμυνα ο Μπάγεβιτς

Ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα για την απόκτηση ή μη κεντρικού αμυντικού άφησε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων». Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον «SUPERΣΠΟΡ FM», ο Ντούσαν Μπάγεβιτς τόνισε πως όσο οι ημέρες περνούν τα πράγματα δυσκολεύουν για τη μεταγραφή σ‹ αυτή την θέση, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους στόχους που είχαν τεθεί εξ αρχής.
Είπε μεταξύ άλλων:
«Αν καταφέρουμε να πάρουμε κάποιον αμυντικό θα είναι καλά. Θα ήθελα έναν παίκτη, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν έχουμε άλλους παίκτες σ` αυτή τη θέση. Απλά θα ήθελα έναν αμυντικό, που να είναι δυνατός σε πολλές περιπτώσεις μέσα στο παιχνίδι και μέχρι στιγμής δεν τον βρήκα. Είμαι επιφυλακτικός, αν θα τον βρω».
Σχετικά με τους φετινούς στόχους της ομάδας του, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός ήταν όλα αυτά τα χρόνια στην κορυφή. Έχει έμπειρους παίκτες και σιγά-σιγά χρειάζεται ανανέωση, με τους νέους παίκτες, που θα μπουν τώρα. Όλα θα εξαρτηθούν από την πορεία μας στην Ελλάδα και το Tσάμπιονς Λιγκ, που μας ενδιαφέρει και θα περιμένουμε να μάθουμε τους αντιπάλους μας».
Αναφορικά με την προετοιμασία της ομάδας στο Ζέεφελντ επισήμανε: «Όλα πάνε καλά. Το μόνο που απομένει είναι να έρθουν στην Αυστρία, ο Οκκάς και ο Ριβάλντο. Έχουν έρθει ήδη οι παίκτες της Eθνικής και είμαστε σχεδόν κομπλέ».
Ειδικά για τον Pιβάλντο, ζητήθηκε από τον Mπάγεβιτς να κάνει ένα σχόλιο, για τα όσα γράφονται και ακούγονται, πως θα υπάρξουν προβλήματα στις μεταξύ τους σχέσεις. Και ο τεχνικός του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε: «Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα στη συνεργασία μου με τον Ριβάλντο. Δεν με ενδιαφέρει τι λένε. Μόνος του ο Ριβάλντο δεν θα επιτρέψει κάτι τέτοιο. Είναι μεγάλος παίκτης και μπορεί να προσφέρει πολλά στον Ολυμπιακό και αν κάνει ό,τι και οι υπόλοιποι παίκτες δεν θα έχει πρόβλημα. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί, απέναντι σε όλους τους παίκτες. Όλοι είναι ίσοι. Μέχρι τώρα δεν είχα κανένα πρόβλημα μαζί τους».
Σε ερώτηση για τα δύο άλλα αποκτήματα της ομάδας του, τον Iβάν Pέζιτς και τον Mίλος Mάριτς, που δεν είναι γνωστοί στο ελληνικό κοινό απάντησε: «Ο Ρέζιτς και ο Μάριτς είναι δύο παίκτες που μπορούν να βοηθήσουν. Εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα μπουν στο κλίμα της ομάδας και θα καταλάβουν το παιχνίδι μας».
Τέλος, αναφερόμενος στους νέους παίκτες, που προωθήθηκαν από τις ακαδημίες τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τον Μενδρινό και τον Ντουγέρογλου. Πιστεύω ότι με σκληρή δουλειά θα μπορέσουν να πάνε ψηλά».
Πηγή: skai.gr