Πρώτο «όχι» της Ντόρτμουντ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για Σάντσο

Η Ντόρτμουντ, σε πρώτη φάση αρνήθηκε τα σχεδόν 80 εκατ. ευρώ που προσέφερε η Μάντσεστερ Γιουνάιιτεντ για τον διακαή πόθο της, τον Τζέιντον Σάντσο. 

Οι «κόκκινοι διάβολοι» προσπάθησαν και το καλοκαίρι του 2020 να αποκτήσουν τον νεαρό Άγγλο εξτέμ, αλλά η γερμανική ομάδα είχε σκληρή στάση στις διαπραγματεύσεις.

Η ομάδα της Βεστφαλίας θα πρέπει να ικανοποιηθεί στο έπακρο αναφορικά με τους οικονομικούς όρους που θέτει, προκειμένου να συναινέσει στην παραχώρηση του 21χρονου σταρ. Ο νεαρός Άγγλος, ετοιμάζεται για το Euro 2020 αλλά γύρω απ’ το όνομά του πέφτουν εκατομμύρια.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατέθεσε επίσημη πρόταση ύψους 67 εκατομμυρίων λιρών, δηλαδή σχεδόν 80 εκατ. ευρώ! Η Μπορούσια Ντόρτμουντ θέτει ως τιμή εκκίνησης ένα ποσό ελάχιστα κάτω απ’ τα 100 εκατομμύρια ευρώ.

Σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ, ο ποδοσφαιριστής της Ντόρτμουντ φέρεται πως έχει συμφωνεί με τους «κόκκινους διαβόλους» σε συμβόλαιο συνεργασίας και μένει να τα βρουν και οι δύο ομάδες για να κλείσει το μεγάλο deal του καλοκαιριού.

Η αρχική άρνηση της Ντόρτμουντ, δε σημαίνει πως η Γιουνάιτεντ δεν θα επανέλθει με νέα πρόταση και τους αναλυτές να θεωρούν πως στο τέλος θα επέλθει συμφωνία και ο Σάντσο θα γίνει «κόκκινος διάβολος». 

Πηγή: skai.gr