Πετρούνιας: Απαντά στις αντιδράσεις που δημιούργησαν οι δηλώσεις του για το #metoo

Απάντηση στα σχόλια που προκάλεσαν οι δηλώσεις του για το #metoo δίνει με stories που ανέβασε στο instagram ο Λευτέρης Πετρούνιας, ξεκαθαρίζοντας ότι η τοποθέτηση του για το κίνημα πήρε διαφορετική κατεύθυνση από όσα πρεσβεύει.

«Η δήλωσή μου πήρε μια διαφορετική από αυτό που στην πραγματικότητα πρεσβεύω. Πιστεύω ακράδαντα ότι κάθε ένας και κάθε μια που δημοσιοποιεί την προσωπική του ιστορία είναι σίγουρα γενναίος και αξιέπαινος. Η στήριξή μου σε όποιον έχει υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας είναι απολύτως ξεκάθαρη», αναφέρει στην ανάρτηση του ο Ολυμπιονίκης. 

Υπενθυμίζεται ότι στο περιθώριο εκδήλωσης, ερωτηθείς για τις σεξουαλικές κακοποιήσεις στο χώρο του αθλητισμού που έχουν γίνει γνωστές  έκανε λόγο για μεμονωμένα περιστατικά, τα οποία όπως είπε δεν γνωρίζει αν όντως υπάρχουν. Όπως μάλιστα εξήγησε δεν έχει δει κάτι.

«Ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό», είπε χαρακτηριστικά προκαλώντας τα αρνητικά σχόλια χρηστών στα social media.

Για το λόγο αυτό, ο Ολυμπιονίκης έσπευσε να ανεβάσει ακόμα ένα story από την αρχειοθήκη του προφίλ του, την ημέρα που έγινε γνωστή η καταγγελία της Σοφίας Μπεκατώρου.

 

 

Πηγή: skai.gr