Παίζει ο Φώτσης στο Ευρωμπάσκετ

Ο διεθνής γκαρντ της Ντιναμό Μόσχας εξετάστηκε την Παρασκευή από γιατρό, ο οποίος διαπίστωσε πως ο παίκτης έχει υποστεί ράγισμα στον αντίχειρα και όχι κάταγμα, όπως έλεγαν οι αρχικές εκτιμήσεις, οπότε και δεν έχει μετατοπιστεί το κόκαλο. Έτσι, ο άσος της Ντιναμό θα φορέσει προστατευτικό νάρθηκα και θα μπορέσει να προπονείται χωρίς μπάλα τις επόμενες μέρες. Έτσι, εκτός απροόπτου, ο Παναγιώτης Γιαννάκης θα τον έχει στη διάθεσή του για τη διοργάνωση στην Ισπανία, έστω και αν δεν αγωνιστεί στους πρώτες αγώνες.

Σημειώνεται ότι απομένει μια ακόμη ομάδα για να συμπληρωθούν οι "16" του φετινού Ευρωμπάσκετ και αυτή θα προκύψει από τον έξτρα προκριματικό γύρο, που θα διεξαχθεί 29 - 31 Αυγούστου στη Μενόρκα.

Την ομάδα που θα αναδειχτεί νικήτρια από αυτήν την ιστορία θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα στην πρεμιέρα της διοργάνωσης, στις 3 Σεπτεμβρίου. Οπότε, το τεχνικό τιμ των πρωταθλητών Ευρώπης προνοεί για να μη βρεθεί προ εκπλήξεως την τελευταία στιγμή. Έτσι, αποφασίστηκε να σταλεί κάποιος "κατάσκοπος" στην ισπανική πόλη για να παρακολουθήσει όλες τις υποψήφιες ομάδες που ίσως κληθεί να αντιμετωπίσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτός θα είναι ο Νίκος Λινάρδος, που θα αναχωρήσει για την Ιβηρική στις 28 Αυγούστου.

Για το λόγο αυτό, ο Ν. Λινάρδος δε θα βρίσκεται στον πάγκο στο φιλικό με την Ιταλία και θα ενσωματωθεί στο τιμ στη συνέχεια με όλα τα απαραίτητα στοιχεία ανά χείρας...
Πηγή: skai.gr