«Όχι» στην Εθνική λόγω Πιτίνο

Εκτός εθνικής ομάδας μπάσκετ θέτουν εαυτόν οι Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου και Αντώνης Κόνιαρης, εξαιτίας της ταυτόχρονης παρουσίας του Ρικ Πιτίνο στην τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού και του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Οι τρεις παίκτες του Ολυμπιακού απέστειλαν επιστολή στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, στην οποία τονίζουν ότι δεν μπορούν υπό τις παρούσες συνθήκες να είναι μέλη της «γαλανόλευκης». Οι τρεις διεθνείς θεωρούν ότι ο Ρικ Πιτίνο δεν τήρησε τη δέσμευσή του προς αυτούς, καθώς αναφέρουν ότι είχαν πάρει τη διαβεβαίωση του Αμερικανού πως δεν θα είναι προπονητής σε κάποιο σύλλογο έως το επόμενο καλοκαίρι.

Όμως, ο 67χρονος τεχνικός επέστρεψε στον πάγκο του Παναθηναϊκού, με αποτέλεσμα οι άσοι του Ολυμπιακού να μη θέλουν να βρίσκονται στο κέντρο της διαμάχης. Έτσι, ζητούν από τον πρόεδρο της ΕΟΚ, Γιώργο Βασιλακόπουλο, να δώσει λύση στην κατάσταση που έχει διαμορφωθεί και υπογραμμίζουν πως, αν δεν αλλάξει κάτι στο θέμα του προπονητή, δεν θα ενισχύσουν την εθνική ομάδα.

Πηγή: skai.gr