Οπαδοί του Ιωνικού καταστρατηγούν τα μέτρα υγειονομικής ασφάλειας με τις ευλογίες της ΠΑΕ - Τι κάνει η ΓΓΠΠ;

Πολλά ερωτήματα για τη στάση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας προκαλούν οι εικόνες βίας και καταστρατήγησης των μέτρων υγειονομικής ασφάλειας, οπαδών του Ιωνικού με τις ευλογίες της διοίκησης. 

Όλα αυτά συνέβησαν στα Χανιά, στον αγώνα της ομάδας τους για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2.

Δεκάδες οπαδοί έχοντας καταστρατηγήσει κάθε κανονισμό υγειονομικής ασφάλειας για τον COVID 19, βγαίνουν από το δεύτερο πούλμαν την αποστολής του Ιωνικού, πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Χανιά για τα πλέι οφ της Σούπερ Λιγκ 2. Και δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό σε εκτός έδρας αγώνα της ομάδας της Νίκαιας την εφετινή σεζόν.

Αρχίζουν επίθεση κατά πάντων ακόμη και των αστυνομικών δυνάμεων που βρίσκονται έξω από το γήπεδο. Κι όλα αυτά υπό τις ευλογίες του προέδρου Γιάννη Τσιριγώτη ο οποίος διακρίνεται μεταξύ των μεταφερόμενων οπαδών οι οποίοι σχεδόν σε όλους τους εκτός έδρας αγώνες παίζουν ρόλο μπράβων και τρομοκρατούν τους αντιπάλους.

Με τη συγκεκριμένη εικόνα που παρακολουθήσαμε και στα Χανιά δημιουργούνται σοβαρά ερωτήματα, καθώς, λόγω των αυστηρών υγειονομικών πρωτοκόλλων που ισχύουν, εκτός από την επίσημη αποστολή της ομάδας έχουν το δικαίωμα να ταξιδέψουν ακόμη 10 άτομα τα οποία πρέπει να σχετίζονται με τη διοίκηση.

- Πώς ο κύριος Χαρδαλιάς διαπιστώνει ότι τηρούνται οι άδειες που δίνει;
- Πώς η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας ελέγχει τις καταστάσεις που υποβάλλονται;
- Πώς βρίσκονται υπεράριθμοι και άσχετοι με την ομάδα μέσα στα πούλμαν ενώ οι μετακινήσεις εγκρίνονται από Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας;
- Με ποιες βεβαιώσεις μετακινήθηκαν; Με έγγραφα της ομάδας ή με πλαστογραφημένα στοιχεία; Τη στιγμή μάλιστα που δεν επιτρέπονται οι διαπεριφερειακές μετακινήσεις;
- Γιατί οι αστυνομικές αρχές δεν ελέγχουν τους επιβάτες στα πούλμαν και γενικότερα στις μετακινήσεις;
- Γιατί προσφέρεται ασυλία σε περιφερόμενους οπαδούς οι οποίοι επιτίθενται ακόμη και σε αστυνομικές δυνάμεις;

Έχουμε μία επαναλαμβανόμενη παραβίαση των μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας και από τους αρμόδιους στην Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας δεν βλέπουμε κάποια αντίδραση. 
 

Πηγή: skai.gr