Κλείσιμο

ΟΝΕ : «Σε εταιρεία συμφερόντων του Σαββίδη ανήκουν οι εγκαταστάσεις της Ξάνθης»

Σε εταιρεία συμφερόντων του Ιβάν Σαββίδη, ανήκουν οι αθλητικές εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης, εγείροντας σοβαρά ερωτήματα για τις συνθήκες διεξαγωγής του ελληνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.

Όπως αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός ΟΝΕ, η εταιρεία στην οποία ανήκαν οι εγκαταστάσεις της ΠΑΕ Ξάνθης εξαγοράστηκε από εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη,  αντί του ποσού των δέκα εκατομμυρίων ευρώ.

Σύμφωνα με τα έγγραφα που αποκάλυψε ο τηλεοπτικός σταθμός, τα χρήματα για την εξαγορά του προπονητικού κέντρου της Ξάνθης εισέπραξαν οι κύριοι Πανόπουλος και Συγγελίδης, οι οποίοι παραμένουν και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ξάνθης αλλά και στο Διοικητικό Συμβούλιο της εταιρείας του Ιβάν Σαββίδη.

Σε ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ  αναφέρει ότι ο Ιβάν Σαββίδης δεν έχει καμία απολύτως σχέση με την ΠΑΕ Ξανθης, όπως επίσης και κανένα συγγενικό του πρόσωπο. Η συνέχεια θα δοθεί στα δικαστήρια με τους επαγγελματίες ψεύτες και συκοφάντες που σπιλώνουν πρόσωπα, συνειδήσεις και ομάδες αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ.    

Μάλιστα οι αποκαλύψεις αυτές αποκτούν ιδιαίτερη σημασία αυτή την περίοδο, καθώς ΠΑΟΚ και Ξάνθη, θα βρεθούν αντιμέτωποι το Σάββατο για το ελληνικό πρωτάθλημα. 
 

Πηγή: skai.gr