Το όνομά του δεν έχει σταματήσει να αναφέρεται στους κύκλους των οπαδών του Παναθηναϊκού. Πλέον υπάρχουν και δημοσιεύματα που συνδέουν τον Ρικ Πιτίνο με την τεχνική ηγεσία του τριφυλλιού αλλά και με αυτή της Εθνικής ομάδας της Ελλάδος.

Η αρχή έγινε σήμερα το πρωί από τον Δημήτρη Κοντό να αφήνει να εννοηθεί στον «αέρα» ότι υπάρχει σύνδεση του Αμερικανού προπονητή με την Εθνική ομάδα. Ωστόσο, στις ώρες που ακολούθησαν δεν έμεινε εκεί το... πράγμα.

Υπάρχουν δημοσιογράφοι που αναπαραγάγουν την σχετική πληροφορία χωρίς όμως να μένουν εκεί.

Πιο τρανό παράδειγμα είναι αυτό του Λιθουανού δημοσιογράφου, Ντονάτας Ουρμπόνας ο οποίος σε τιτίβισμά του κάνει λόγο για επαφές του Ρικ Πιτίνο με την Ελληνική ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και πως θα έχει συνάντηση με τους επικεφαλείς της.

Σε νέο τιτίβισμα προσθέτει ότι κάποιες πηγές κάνουν λόγο πώς εάν ο Παναθηναϊκός συνεχίσει να μην κάνει καλές εμφανίσεις στην Ευρωλίγκα και να μην έχει καλά αποτελέσματα, τότε υπάρχει ενδεχόμενο επιστροφής του στους πράσινους. Κάτι που και ο ίδιος το θέλει.

Σχετικά με την επαφή που θα έχει ο Πιτίνο με την ΕΟΚ ο Ουρμπόνας υποστηρίζει ότι ένας από τους λόγους που μπορεί να φαντάζει ιδανική η περίπτωση του είναι γιατί θα καταφέρει να εκμεταλλευτεί στο μέγιστο την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ρόστερ της .

Πηγή: sport-fm.gr