Κλείσιμο

Ο ΣΚΑΪ παίζει μπάλα

Ο ΣΚΑΪ δηλώνει "παρών" στη μεγάλη αθλητική γιορτή του ΕURO 2008 και... βάζει γκολ στην ενημέρωση.

Ξεκινώντας από την Παρασκευή 6 Ιουνίου, με ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, όλο το δυναμικό του ΣΚΑΪ μπαίνει σε ρυθμούς… ΕURO.

Ειδικά όσον αφορά το SKAI.gr, τομή στην ενημέρωση των χρηστών θα αποτελέσει η ειδικά διαμορφωμένη για το EURO 2008 ιστοσελίδα του ΣΚΑΪ, με την οποία δεν πρόκειται να μείνετε ποτέ στο... σκοτάδι για τα τεκταινόμενα στα γήπεδα της Αυστρίας και της Ελβετίας.

Με πρωτοποριακή αλληλεπιδραστική, αλλά απλή στη χρήση, σχεδίαση, η ιστοσελίδα θα ενημερώνει διαρκώς (real time) τον επισκέπτη για την εξέλιξη ενός αγώνα.

Στην ιστοσελίδα αυτή, οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν σωρεία στατιστικών και πληροφοριών για τους ομίλους, τις ομάδες και την κατάταξή τους, τα προφίλ των παικτών, τα αποτελέσματα των αγώνων.

Αλλά και στη κατηγορία "Σπορ" του SKAI.gr, οι δημοσιογράφοι του σταθμού θα καλύπτουν λεπτομερώς το προσκήνιο (και τα παρασκήνια) της διοργάνωσης του EURO 2008.

Όσον αφορά το ΣΚΑΪ 100,3 πρόκειται να μεταδώσει όλους τους αγώνες της αθλητικής διοργάνωσης, ενώ η τηλεόραση του ΣΚΑΪ θα έχει ενημερωτικές εκπομπές όλη μέρα κάθε μέρα.

Με μια πολυμελή αποστολή στην Αυστρία και την Ελβετία, μεταδόσεις όλων των αγώνων, ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις και αποκλειστικές δηλώσεις από τους μεγάλους πρωταγωνιστές της σπουδαίας αθλητικής διοργάνωσης, όλο το δημοσιογραφικό δυναμικό του ΣΚΑΪ θα παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση.

Στις εκπομπές του ΣΚΑΪ θα καταθέτουν την άποψη τους καλεσμένοι αθλητές, διαιτητές, παλαίμαχοι, καλλιτέχνες, πολιτικοί.

Ο ΣΚΑΪ στην "καρδιά" της ενημέρωσης (και) στο ΕURO 2008. Mείνετε συντονισμένοι και... δικτυωμένοι.
Πηγή: skai.gr