Ο ποδοσφαιριστής Σμόλινγκ και η σύζυγός είδαν... UFO

Δεν είναι μια νέα ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά η θέαση ενός UFO από τον Άγγλο διεθνή αμυντικό της Ρόμα και τη σύζυγό του. Μάλιστα, ήταν η Σαμ Σμόλινγκ που μέσω των λογαριασμών της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ισχυρίστηκε ότι έγινε μάρτυς ενός εξωγήινου θεάματος!

«Εντάξει, υπόσχομαι ότι δεν βρισκόμασταν κάτω από την επίδραση "μαγικών μανιταριών" ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά ο Κρις κι εγώ είδαμε ένα απίστευτο UFO χθες το βράδυ! Δεν είναι σαν να βλέπουμε κάτι για μερικά δευτερόλεπτα ψηλά στον ουρανό, που θα μπορούσε να είναι αεροπλάνο! Πέταξε μπροστά μας και μετά γύρισε κι επέστρεψε στον ουρανό όπου έμεινε για μια ώρα (ίσως περισσότερο, αλλά έπρεπε να φύγουμε)», διηγήθηκε η σύζυγος του Σμόλινγκ.

Και συνέχισε: «Θα μπορούσαμε να το "πιάσουμε" με την κάμερα όταν πετούσε σε εμάς γιατί ήταν καθαρό για να το δεις, αλλά και οι δύο ήμασταν πολύ έκπληκτοι για να βγάλουμε τις κάμερές μας. Επιπλέον, δεν θέλαμε να κοιτάξουμε μακριά και να χάσουμε ό, τι ήταν αυτό».

Όσο για το μέγεθός του; «Φαινόταν τεράστιο. Δεν ήταν η τυπική θέαση ενός UFO. Ήταν εντελώς σιωπηλό. Απίστευτο... Έχει δει κάποιος κάτι τέτοιο; Είναι δύσκολο να εξηγηθεί, αλλά ήταν σαν δύο ξεχωριστά τρισδιάστατα ορθογώνια που περιστρέφονταν το ένα με το άλλο, με αδύναμα φώτα να κινούνται γύρω από τις άκρες».

Κάτι σαν τις «Στενές επαφές τρίτου τύπου», τη λαμπρή και πασίγνωστη ταινία του Στίβεν Σπίλμπεργκ δηλαδή, αλλά στην Τζαμάικα αυτή τη φορά, όπου η οικογένεια Σμόλινγκ περνά τις καλοκαιρινές διακοπές της.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: UFO