Κλείσιμο

Ο Μέσι οδηγεί την Μπαρτσελόνα στον τελικό του Champions League

Την στιγμή που η Λίβερπουλ είχε το πάνω χέρι, πίεζε αρκετά και έψαχνε το γκολ της ισοφάρισης, ο Λιονέλ Μέσι «μίλησε», και με δύο γκολ διαμόρφωσε το 3-0 υπέρ της Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς της φάσης των «4» του Τσάμπιονς Λιγκ στο Καμπ Νου.  

Ο Σουάρες είχε ανοίξει τον δρόμο στο πρώτο μέρος με προβολή μετά από άψογη μπαλιά του Τζόρντι Άλμπα (26’), με τον Μέσι να μπαίνει με την... μπάλα στα δίχτυα για το 2-0 στο 75’ και να διαμορφώνει το τελικό σκορ επτά λεπτά αργότερα με τρομερή εκτέλεση φάουλ! 

Κάπως έτσι, ο Μέσι έδειξε για ένα ακόμη παιχνίδι πως θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και η Μπαρτσελόνα στον θρόνο. Από την άλλη μεριά, η Λίβερπουλ δείχνει πως θα μείνει με «άδεια» χέρια παρότι ήταν φουλ ανταγωνιστική, είχε ευκαιρίες και στο δεύτερο ημίχρονο ήταν εμφανώς ανώτερη από την ομάδα του Βαλβέρδε. Κάπου εκεί, βέβαια, εμφανίστηκε ο Αργεντίνος καθάρισε την μπουγάδα!

Στις 7 Μαΐου η ρεβάνς στο «Άνφιλντ», με την Μπαρτσελόνα να είναι με το... ενάμιση πόδι στον τελικό του Champions League και να οδεύει προς το έκτο της τρόπαιο. Ψάχνει ένα «θαύμα» η Λίβερπουλ, που πρέπει να ανατρέψει διαφορά τριών τερμάτων και κόντρα στην «κυνική» ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο! 

Πηγή: sport-fm