Κλείσιμο

Ο Κώτσιος στον Παναθηναϊκό από Ιανουάριο

«Η ΠΑΕ-ΟΦΗ ανακοινώνει ότι παραχωρεί με ελεύθερη μεταγραφή στην ΠΑΕ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ από 1-1-2004 τον ποδοσφαιριστή Ηλία Κώτσιο, αφού έγιναν αποδεκτές οι οικονομικές της απαιτήσεις».
Με αυτή τη λιτή ανακοίνωση η διοίκηση της κρητικής ομάδας επιβεβαίωσε την συμφωνία της με την διοίκηση του Παναθηναϊκού για την παραχώρηση του Ηλία Κώτσιου στην μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, μια απόφαση λίγο ως πολύ αναμενόμενη.
Στο μεταξύ ο Βαγγέλης Κουτσουρές υπέστη τράβηγμα στον αριστερό δικέφαλο στο 62ο λεπτό του χθεσινού αγώνα και αντικαταστάθηκε από τον Δέντσα. Ο μέσος της κρητικής ομάδας εξετάστηκε σήμερα από τον γιατρό κ. Στεφανουδάκη και δεν έκανε προπόνηση, αλλά μόνο θεραπεία.
Από εκεί και πέρα ο Μπικόφσκι συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και έτσι έτρεξε μόνος του και έκανε θεραπεία. Σε ότι αφορά το Μαουρίτσιο Σολίς, δέχθηκε κλωτσιά από αντίπαλο του στο αριστερό πέλμα και δεν έκανε προπόνηση γιατί έχει έντονες ενοχλήσεις. Ο Σολίς έβγαλε ακτινογραφία που δεν έδειξε τίποτε το ανησυχητικό παρόλα αυτά και αύριο θα απέχει από το κανονικό πρόγραμμα.
Οι τραυματίες Πίτσος, Δερμιτζάκης, Κεφαλούκος, συνεχίζουν ν‹ ακολουθούν ατομικό πρόγραμμα. ενώ ο Νίκος Κουνενάκης έκοψε τα ράμματα από το πόδι του και συνεχίζει να κάνει ασκήσεις με βάρη.
Πηγή: skai.gr