O bwinΣΠΟΡFM 94,6 και το Athens Metro Mall παίρνουν το βραβείο του MVP στο Eurobasket 2022

Ομάδα που κερδίζει… έχει έδρα το Athens Metro Mall!

Για μια ακόμη χρονιά, για μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, το αγαπημένο εμπορικό των Νοτίων Προαστίων και η 1η αθλητική συχνότητα της χώρας δημιουργούν μια… άχαστη μπασκετική ομάδα που θα παίζει εντός έδρας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του Athens Metro Mall.

Ο bwinΣΠΟΡFM 94,6 θα βρεθεί για μια τετράδα Live εκπομπών, καλύπτοντας όλο το φάσμα του προγράμματος της διοργάνωσης ξεκινώντας από την ημέρα διεξαγωγής του 1ου αγώνα της Εθνικής μας μέχρι και 1 ημέρα πριν τον μεγάλο τελικό.

Βασικοί παίχτες που θα απαρτίζουν την ομάδα θα είναι  δημοφιλείς και λαοφιλείς παραγωγοί του προγράμματος του σταθμού μαζί με καλεσμένους έκπληξη, μαζί με τους οποίους θα συζητήσουν όλα όσα αφορούν την ομάδα μας και κατ’ επέκταση τη διοργάνωση.

Τρίποντο και... καλάθι στα δώρα!
Όσοι παρευρεθούν στον ειδικα διαμορφωμένο χωρο του Athens Metro Mall  θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν ένα…«ζέσταμα» αφού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν διαδραστικά παιχνίδια με μπασκέτες, που θα περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να αποδείξουν τις ικανότητές τους στα «σουτ»!

Save the dates των Live εκπομπών του bwinΣΠΟΡ FM 94.6!
Σάββατο 03/09 (12:00 – 14:00) με παρουσιαστές τους Μιχάλης Τσόχος – Σταύρος Χονδροθύμιος

Τετάρτη 07/09 (18:00 – 20:00)
Σάββατο 10/09 (12:00 – 14:00) 
Σάββατο 17/09 (12:00 – 14:00)

Συνδυάστε την Ευρωμπάσκετ ατμόσφαιρα με όλες τις Back to school προσφορές. 

Το Athens Metro Mall πριν χτυπήσει το... κουδούνι, γιορτάζει την επιστροφή στα θρανία, παράλληλα με το EUROBASKET 2022 προσφέροντας αξέχαστη διασκέδαση και ένα υπέροχο δώρο! Από την 1/9 έως και τις 30/9, με αγορές 20€ και άνω από τα 95 επώνυμα καταστήματα του αγαπημένου εμπορικού κέντρου των Νοτίων Προαστίων, μπαίνετε σε καθημερινές κληρώσεις* για μοναδικά αθλητικά δώρα!


- Ο διαγωνιζόμενος* με το υψηλότερο σκορ της ημέρας θα κερδίζει μια μπάλα μπάσκετ.
- Ο νικητής** θα ανακοινώνεται την επόμενη ημέρα του διαγωνισμού.


Μία επίσκεψη στο Athens Metro Mall αρκεί για να ανακαλύψετε τα καλύτερα σχολικά είδη και να επιστρέψετε στην τάξη πλήρως εξοπλισμένοι! Για όλο τον Σεπτέμβριο, εδώ θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για να γίνετε οι MVP των Back to School αγορών. Παράλληλα, θα έχετε την ευκαιρία να βιώσετε το εορταστικό κλίμα του EUROBASKET, αφού και φέτος όλα τα... «βήματα» οδηγούν στο παρκέ του Athens Metro Mall!