Νίκη παρά την καταιγίδα

Με το ένα πόδι στον τελικό του Κυπέλλου Hellas On Line βρίσκεται η ΑΕΚ μετά τη νίκη που πέτυχε με 3-1 επί του Πανσερραϊκού στο ΟΑΚΑ.

Καταιγιστική μέσα στη καταιγίδα για ένα 20λεπτο στο πρώτο ημίχρονο η "Ένωση", που προηγήθηκε στο 20’ με τον Τζεμπούρ, αλλά παρά τη γρήγορη απάντηση με εκτέλεση φάουλ του Αουρέλιο (24’) έφτασε σε άλλα δύο τέρματα με τον Μαϊστόροβιτς στο 38’ και τον Τζεμπούρ ξανά στο 40’.

Έπεσε ο ρυθμός στην επανάληψη, ένταση στο φινάλε με τον Μπλάνκο να δυσανασχετεί για την αλλαγή του και τον Ντούσαν Μπάγεβιτς να κάνει έντονες παρατηρήσεις στους παίκτες του.

Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 7.000 φίλαθλοι, ενώ η ημερομηνία διεξαγωγής του επαναληπτικού δεν έχει οριστεί ακόμη από την ΕΠΟ.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΑΕΚ (Μπάγεβιτς): Σάχα, Χουανφράν, Γεωργέας, Κυργιάκος, Μαϊστόροβιτς, Ταχτσίδης (68’ Πελετιέρι), Ενσαλίβα, Καφές, Σκόκο (76’ Εντίνιο), Τζεμπούρ, Μπλάνκο (88’ Πλιάτσικας).

Πανσερραϊκός (Μπρος): Κηπουρός, Μιλένκοβιτς, Παπάζογλου, Αουρέλιο (46’ Πιπίνης), Αμπουμπακαρί, Μπανγκουρά, Μπαϊκαρά (72’ Κωνσταντινίδης), Βοσκόπουλος, Μπούλε (72’ Ζουντί), Ανάκογλου, Καλλιμάνης.
Πηγή: Πηγή:Sport-fm.gr