Νίκη με ανατροπή της ΑΕΚ στη Τρίπολη

Οι παίκτες της ΑΕΚ έβγαλαν πάθος και ψυχή και παρότι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, παίζοντας καλή μπάλα, κατάφεραν να πάρουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν επικρατώντας με 3-2 του Αστέρα στην Τρίπολη. 

Κατάφεραν να φέρουν «τούμπα» το γκολ του Λουίς Φερνάντεθ οι παίκτες του Νίκου Κωστένογλου με μεγάλους πρωταγωνιστές τους Αλμπάνη και Λιβάγια αλλά μια απερισκεψία του Μπακάκη έδωσε την ευκαιρία στον Μπαράλες να ισοφαρίσει από το σημείο του πέναλτι σε 2-2. Ωστόσο, ο Σιμόες με κεφαλιά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων έγραψε το 3-2 και... τρέλανε τους «κιτρινόμαυρους», πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα! 

Εκμεταλλεύτηκαν στο έπακρο όσες φάσεις τους εμφανίστηκαν οι γηπεδούχοι και λίγο έλειψε για δεύτερη σερί αγωνιστική να κάνουν την ζημιά κόντρα σε... μεγάλο αλλά δεν απέφυγαν ξανά την ήττα όπως είχε συμβεί και με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα. 

Μεγάλο ματς από τον Αλμπάνη που μπήκε αλλαγή και άλλαξε όλο το παιχνίδι, εκθέτοντας όσους τον είχαν... παραγκωνισμένο, ενώ ο Λιβάγια ήταν ξανά φοβερός και έκανε τους αντιπάλους του ότι ήθελε. Εξαιρετικός και ο Σιμόες που πέτυχε το γκολ της νίκης, ενώ οι Γαλανόπουλος, Ολιβέιρα ήταν θετικότατοι μέχρι να αποχωρήσουν με προβλήματα τραυματισμών, με τον δεύτερο να σκοράρει και το πρώτο γκολ της ομάδας του. 

Πηγή: sport-fm