NBA: Τον Γιάννη επέλεξε πρώτο ο Λεμπρόν Τζέιμς για το All Star Game

Οι δύο ομάδες είναι έτοιμες για το All Star Game που θα διεξαχθεί στην Ατλάντα τη Δευτέρα 7 Μαρτίου. Οι Λεμπρόν Τζέιμς και Κέβιν Ντουράντ επέλεξαν τους συμπαίκτες τους, παρά το γεγονός ότι ο σούπερ σταρ των Μπρούκλιν Νετς δεν πρόκειται θα αγωνιστεί.

Ο Λεμπρόν έδωσε την πρώτη ψήφο εμπιστοσύνης στον Γιάννη Αντετοκούνμπο, με τον οποία θα είναι συμπαίκτες στην Team Lebron και για δεύτερη φορά σε All Star Game μετά το 2017 στη Νέα Ορλεάνη.

 Ο Τζέιμς μέσω του «All Star draft» διάλεξε για την πεντάδα τον Στεφ Κάρι, ενώ πόνταρε στον ευρωπαϊκό αέρα των Λούκα Ντόντσιτς και Νίκολα Γιόκιτς. Η ομάδα του συμπληρώθηκε με τους Ντέιμιαν Λίλιαρντ, Μπεν Σίμονς, Κρις Πολ, Τζέιλεν Μπράουν, Πολ Τζορτζ, Ντομάντας Σαμπόνις και Ρούντι Γκομπέρ.

Από την άλλη πλευρά, ο Κέβιν Ντουράντ επέλξε στην πεντάδα τον συμπαίκτη του Κάιρι Ίρβινγκ, μαζί με τους Τζοέλ Εμπίντ, Κουάι Λέοναρντ, Μπράντλεϊ Μπιλ και Τζέισον Τέιτουμ. Στους super stars προστίθενται οι Τζέιμς Χάρντεν, Ντέβιν Μπούκερ, Ζάιον Ουίλιαμσον, Ζακ Λαβίν, Τζούλιους Ραντλ, Νίκολα Βούτσεβιτς και Ντόνοβαν Μίτσελ.

TAGS: NBA