Μπρίτνεϊ Γκράινερ μετά την απελευθέρωσή της από τους Ρώσους: «Σκοπεύω να επιστρέψω στο WNBA αυτή τη σεζόν»

Η δύο φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης συνελήφθη στις 17 Φεβρουαρίου στο αεροδρόμιο της Μόσχας με φυσίγγια ατμίσματος που περιείχαν λάδι κάνναβης στις αποσκευές της και καταδικάστηκε στις 4 Αυγούστου σε εννέα χρόνια φυλάκισης σε σωφρονιστικό ίδρυμα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών

Η Μπρίτνεϊ Γκράινερ «αποχαιρέτησε» σήμερα (16/11) τη στρατιωτική ιατρική μονάδα όπου πέρασε την περασμένη εβδομάδα, κατευθυνόμενη στην Αριζόνα κι αναζητώντας την επανεκκίνηση της ζωής της, η οποία όπως είπε θα περιλαμβάνει και επιστροφή στις Φοίνιξ Μέρκιουρι.

WNBA

«Νιώθω τόσο ωραία που βρίσκομαι στο σπίτι! Οι τελευταίοι 10 μήνες ήταν μια μάχη σε κάθε βήμα», έγραψε η Γκράινερ σε ανάρτησή της στο Instagram, προσθέτοντας: «Έσκαψα βαθιά για να διατηρήσω την πίστη μου και ήταν η αγάπη από τόσους πολλούς από εσάς που με βοήθησε να συνεχίσω. Από τα βάθη της καρδιάς μου, σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθειά σας».

Η δύο φορές «χρυσή» Ολυμπιονίκης συνελήφθη στις 17 Φεβρουαρίου στο αεροδρόμιο της Μόσχας με φυσίγγια ατμίσματος που περιείχαν λάδι κάνναβης στις αποσκευές της και καταδικάστηκε στις 4 Αυγούστου σε εννέα χρόνια φυλάκισης σε σωφρονιστικό ίδρυμα για λαθρεμπόριο ναρκωτικών.

brittney griner

«Θέλω επίσης να κάνω ένα πράγμα πολύ σαφές: σκοπεύω να παίξω μπάσκετ για τις Φοίνιξ Μέρκιουρι του WNBA αυτή τη σεζόν, και με αυτόν τον τρόπο, ανυπομονώ να μπορώ να πω "ευχαριστώ" σε όσους από εσάς υποστήριξαν, έγραψαν και δημοσίευσαν προσωπικά για μένα», πρόσθεσε μεταξύ άλλων στην ανάρτησή της η 32χρονη.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ