Μεταγραφών συνέχεια

Σε μία ακόμα μεταγραφή ποδοσφαιριστή που αποδέσμευσε ο Ολυμπιακός, προχώρησε η ΑΕΚ. Ο Χάρης Παππάς υπέγραψε το μεσημέρι της Τετάρτης συμβόλαιο συνεργασίας τριών ετών με τους κιτρινόμαυρους.

Πρόκειται για την πρώτη ελληνική μεταγραφή της ΑΕΚ αυτό το καλοκαίρι. Η συμφωνία των δύο πλευρών θα αποφέρει στον ποδοσφαιριστή 200 χιλιάδες ευρώ το χρόνο.

Στο δυναμικό του Ολυμπιακού ανήκει ο διεθνής Αργεντινός επιθετικός Λουτσιάνο Γκαλέτι και αναμένεται στην Αθήνα για να υπογράψει την Παρασκευή.

Η μεταγραφή θα κοστίσει δύο εκατομμύρια ευρώ. Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται, σύμφωνα με πορτογαλικά δημοσιεύματα, για τον αμυντικό της Πόρτο, Ρικάρντο Κόστα.

Στο μεταξύ, σε απολογία κλήθηκε από την Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λιγκ, ο Ζήσης Βρύζας, για χρήση απαγορευμένων ουσιών.

Το πρώτο δείγμα είχε βρεθεί θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ που έγινε στις 3 Μαρτίου, ενώ ο ίδιος δεν ζήτησε εξέταση και του δεύτερου δείγματος, με αποτέλεσμα να ισχύουν τα αποτελέσματα του πρώτου ελέγχου.

Εν τω μεταξύ, ο Γιάγια Τουρέ θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη Μπαρτσελόνα.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και της Μονακό, παρουσιάστηκε από τη νέα του ομάδα, ενώ το κόστος της μεταγραφής έφτασε τα 14 εκατομμύρια ευρώ.
Πηγή: skai.gr