Μέσι: Κλαμπ που ταιριάζει με τις φιλοδοξίες μου η Παρί

Το μεγαλύτερο «μπαμ» των τελευταίων ετών στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο ολοκληρώθηκε με κάθε... επισημότητα το βράδυ της Τρίτης (10/08). Ο Λιονέλ Μέσι έγινε και με τη... βούλα παίκτης της Παρί Σεν Ζερμέν υπογράφοντας συμβόλαιο 2+1 ετών με τη γαλλική ομάδα, η οποία τον «παρουσίασε» κι επίσημα στον κόσμο της μέσω ενός βίντεο δύο λεπτών.

Η ανακοίνωση της Παρί για τη μεταγραφή του Λιονέλ Μέσι: «Η Παρί Σεν Ζερμέν ανακοινώνει με ενθουσιασμό την υπογραφή του Λέο Μέσι για δύο χρόνια με επιλογή ενός τρίτου έτους. Ο 6 φορές κάτοχος της Χρυσής Μπάλας δικαιολογημένα θεωρείται θρύλος του παιχνιδιού και αληθινή έμπνευση όλων των ηλικιών, εντός κι εκτός ποδοσφαίρου.

Η υπογραφή του Λέο ενισχύει τις φιλοδοξίες της Παρί Σεν Ζερμέν και παρέχει στους πιστούς φίλους του συλλόγου όχι μόνο ένα εξαιρετικά ταλαντούχο ρόστερ, αλλά και στιγμές απίθανου ποδοσφαίρου για τα επόμενα χρόνια».

Από την πλευρά του ο Αργεντινός σούπερ σταρ στις πρώτες του δηλώσεις ως μέλος της Παρί, τόνισε: «Είμαι χαρούμενος που αρχίζει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα μου με την Παρί Σεν Ζερμέν. Όλα όσα αφορούν το σύλλογο ταιριάζουν με τις ποδοσφαιρικές φιλοδοξίες μου.

Γνωρίζω πόσο ταλαντούχο ρόστερ και προπονητικό επιτελείο υπάρχει εδώ. Είμαι αποφασισμένος να βοηθήσω να χττίσουμε κάτι ξεχωριστό για το σύλλογο και τους φιλάθλους. Ανυπομονώ να βγω στον αγωνιστικό χώρο του Παρκ ντε Πρενς.

Ο δε Νασέρ αλ Κελαϊφί, πρόεδρος και CEO της Παρί Σεν Ζερμέν, πρόσθεσε περιχαρής μετά το μεγάλο deal: «Είμαι χαρούμενος που ο Λιονέλ Μέσι επέλεξε να έρθει στην Παρί Σεν Ζερμέν και είμαστε περήφανοι που καλωσορίζουμε εκείνον και την οικογένειά του στο Παρίσι. 

Δεν κράτησε μυστική την επιθυμία του να συνεχίσει να ανταγωνίζεται στο υψηλότερο επίπεδο και να κερδίζει τρόπαια και φυσικά οι φιλοδοξίες μας ως σύλλογος είναι να κάνουμε το ίδιο. Η προσθήκη του Λέο στο παγκόσμιας κλάσης ρόστερ μας συνεχίζει την στρατηγική και πετυχημένη πορεία του συλλόγου στη μεταγραφική περίοδο. Με ηγέτη τον εκπληκτικό προπονητή και το επιτελείο του, ανυπομονώ η ομάδα να γράψει ιστορία για τους φιλάθλους μας σε όλο τον κόσμο».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
TAGS: Μέσι