Με την ΑΕΚ για νέες διακρίσεις

Έτοιμος να βοηθήσει την ΑΕΚ να εκπληρώσει τους στόχους της εμφανίστηκε ο Ριβάλντο κατά την άφιξή του στην Αθήνα, εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας της Ένωσης.

Παράλληλα, ο Βραζιλιάνος άσσος αναφέρθηκε και στις μεταγραφές, ενώ έπλεξε το εγκώμιο του προέδρου των κιτρινόμαυρων Ντέμη Νικολαϊδη και του τεχνικού της ομάδας Σέρα Φερέρ.

Στο ΠΑΟΚ, τώρα στη συμπρωτεύουσα θα βρεθεί τις επόμενες ημέρες ο Βασίλης Λάκης προκειμένου να συζητήσει με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ, Θεοδωρή Ζαγοράκη, τη πιθανότητα να συνεχίσει τη καριέρα του στο δικέφαλο του Βορρά. Παίκτης του ΠΑΟΚ για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Δημήτρης Ορφανός.

Ο 25χρονος μεσοεπιθετικός, που έμεινε ελεύθερος από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, υπέγραψε συμβόλαιο με τον Δικέφαλο του Βορρά και επιστρέφει στην ομάδα που αγωνίστηκε τη σεζόν 2000/01.

Στο Παναθηναϊκό, ο νέος μεταγραφικός στόχος ακούει στο όνομα Φερνάντο Άβαλος της Νασιονάλ Μαδέιρα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της τοπικής εφημερίδας της Μαδέιρα, Jornal da Madeira ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του 29χρονου άσσου τον οποίο γνωρίζουν καλά οι Πεσέιρο και Εντουρντίνιο, όπως αναφέρει συγκεκριμένα το εν λόγω δημοσίευμα.

Παράλληλα, οι πράσινοι προχώρησαν σε μονομερή ανανέωση του συμβολαίου του Γιάννη Γκούμα.
Πηγή: skai.gr