Με προσοχή στις Σέρρες

Προσοχή και αυτοσυγκέντρωση από τους παίκτες του, προς αποφυγήν ενδεχόμενης έκπληξης ζητεί ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κόντρα στον Πανσερραϊκό, προκειμένου η ΑΕΚ να κόψει εισιτήριο για το μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine.

Η αναμέτρηση αρχίζει στις 17:00, και θα μεταδοθεί από το
Ειδικότερα, ο Μπάγεβιτς αντιλαμβάνεται πως το έργο της ομάδας του θα είναι δύσκολο, ασχέτως αν το αποτέλεσμα του ημιτελικού στο Ολυμπιακό Στάδιο της δίνει μεγάλο πλεονέκτημα (31 υπέρ της Ένωσης).

Στον αγώνα θα επανέλθουβ οι Καφές, Χουανφράν, Σκόκο και Ενσαλίβα, που είχαν απουσιάσει από το παιχνίδι με τον Πανθρακικό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς, που δεν έκανε δοκιμή ενδεκάδας, αναμένεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές, με τους τέσσερις παίκτες που απουσίαζαν να επιστρέφουν στο βασικό σχήμα. Ο Χουανφράν στο αριστερό άκρο της άμυνας αντί του Ζεράλντο, οι Καφές και Ενσαλίβα στο κέντρο δίπλα στον Πελετιέρι (εκτός και αν ξεκινήσει ο Ταχτσίδης) και ο Σκόκο αντί του Εντίνιο (διεκδικεί τα θέση του Τζεμπούρ). Βασικοί αναμένεται να παραμείνουν οι Σάχα, Γεωργέας, Αλεξόπουλος, Μαϊστόροβιτς, Πελετιέρι και Μπλάνκο.

Οι είκοσι παίκτες που επέλεξε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για την αποστολή είναι: Σάχα, Αραμπατζής, Γεωργέας, Χουανφράν, Κουτρομάνος, Αλεξόπουλος, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Καφές, Πελετιέρι, Ενσαλίβα, Χετεμάι, Μαντούκα, Εντίνιο, Σκόκο, Τζεμπούρ, Μπλάνκο, Ντιούφ, Μπερνς, Ταχτσίδης. Εκτός αποστολής πέρα από τους τραυματίες έμειναν για τεχνικούς λόγους και οι Πλιάτσικας, Γκέντσογλου.

Στο πλευρό της ομάδας θα βρεθεί και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Νίκος Θανόπουλος. Όσον αφορά στους φιλάθλους, η διοίκηση του Πανσερραϊκού αρνήθηκε να δώσει εισιτήρια για τους οργανωμένους, αλλά δεν αποκλείεται να ανοίξει μία θύρα στο γήπεδο για τις ανάγκες του κόσμου της ΑΕΚ, που είχε δώσει δυναμικό παρών στο αντίστοιχο παιχνίδι του πρωταθλήματος. 

Ο Σωτήρης Κυργιάκος θα δώσει μάχη με το χρόνο για να παίξει στον τελικό του Κυπέλλου, στις 2 Μαΐου (αν φυσικά προκριθεί η ΑΕΚ). Ο ίδιος πάντως μιλώντας την Τρίτη σε συμπαίκτες του έλεγε πως δεν θα χάσει με τίποτα το μεγάλο παιχνίδι.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr