Κλείσιμο

Μάχη για τη κορυφή και την παραμονή

Κορυφώνεται το ενδιαφέρον στην Πρέμιερσπιπ τόσο για το ποιος θα καταλήξει στην κορυφή όσο και για το ποιος θα παραμείνει ζωντανός και θα αποφύγει τον υποβιβασμό.

Μπορεί την Παρασκευή να έγινε γνωστό ότι η Γουέστ Χαμ θα πρέπει να πληρώσει οκτώ εκατομμύρια ευρώ (!) εξαιτίας των παράνομων μεταγραφών, ωστόσο τα Σφυριά φαίνεται πως δεν επηρεάστηκαν και πολύ από αυτή την απόφαση, καθώς το Σάββατο επικράτησαν άνετα με 30 εκτός έδρας της Γουίγκαν και έκαναν τεράστιο βήμα για να αποφύγουν τον υποβιβασμό!

Την ήττα με 21 από την Πόρτσμουθ στο Φράτον Παρκ γνώρισε η Λίβερπουλ.

Η ομάδα του Χάρι Ρέντναπ ήταν πιο παθιασμένη από τους κόκκινους που κατέβηκαν με αρκετές ρεζέρβες καθώς ακολουθεί και ο κρίσιμος ημιτελικός με την Τσέλσι, και πήρε αν και δύσκολα το τρίποντο που χρειαζόταν.


ΤσέλσιΜπόλτον 22
ΈβερτονΜάντσεστερ Γ. 24
ΜπλάκμπερνΤσάρλτον 41
Μάντσεστερ ΣίτιΆστον Βίλα 02
ΜίντλεσμπροΤότεναμ 23
ΠόρτσμουθΛίβερπουλ 21
ΣέφιλντΓουότφορντ 10
ΓουίγκανΓουέστ Χαμ 03 Ο Μουαρουάρι στο 27’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ το 20 το έκανε στο 32’ ο Κράνιτσαρ. Το μόνο που κατάφερε η Λίβερπουλ ήταν να μειώσει σε 21 με τον Χίπια στο 59ο λεπτό.

Τεράστια βαθμολογική ανάσα πήρε η Σέφιλντ που επικράτησε της Γουότφορντ με 10.

Επίσης, άνετη νίκη πέτυχε η Μπλάκμπερν επί της Τσάρλτον με 41, ενώ αν και δυσκολεύτηκε στο τέλος, η Τότεναμ πήρε το τρίποντο που χρειαζόταν, καθώς επικράτησε με 32 της Μίντλεσμπρο και πλέον βρίσκεται πολύ κοντά στην έξοδο στο Κύπελλο UEFA.

Εύκολη νίκη πέτυχε και η Άστον Βίλα που καθάρισε την Μάντσεστερ Σίτι με 20 εκτός έδρας και έφτασε τους 47 βαθμούς.

Νωρίτερα και στην μάχη της κορυφής, μεγάλο διπλό πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέσα στο Γκούντισον Παρκ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την γκέλα της Τσέλσι με την Μπόλτον!
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr