ΛΑΝΣάρει ευρωπαϊκό προφίλ

Μετά την ήττα της ΑΕΚ από την Παρί Σεν Ζερμέν, με 0-2, ο Παναθηναϊκός είναι πλέον η ομάδα που θα παίξει για τους βαθμούς που θέλει η Ελλάδα, που πάντα λαβώνεται από γαλλικές ομάδες.

Ο Βίκτορ Μουνιόθ εμφανίστηκε αισιόδοξος για το ματς της Πέμπτης με την Λανς, στο "Φελίξ Μπολάρ". "Ο Παναθηναϊκός έχει το δικό του στυλ. Για το ματς αυτό έχει και τα όπλα που χρειάζεται.

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να πετύχει κάτι καλό", είπε ο Ισπανός τεχνικός στη συνέντευξη Τύπου και πρόσθεσε ότι είναι ικανοποιημένος που δουλεύει στο "τριφύλλι".

"Πάμε με καλή ψυχολογία και θέληση να αντιμετωπίσουμε τη Λανς", δήλωσε ο προπονητής των "πρασίνων" κατά την αναχώρηση της αποστολής.

Σε ότι αφορά τα πλάνα του Μουνιόθ για την ενδεκάδα, η επιστροφή του Εμπέντε αντί του ντεφορμέ Γκαλίνοβιτς θεωρείται δεδομένη.

Κεντρικό αμυντικό δίδυμο θα είναι οι Μόρις και Γκούμας, δεξί μπακ ο Νίλσον και αριστερό ο Βύντρα. Αμυντικά χαφ πιθανότατα Τζιόλης-Μπόβιο, δεξιά ο Νίνης και αριστερά ένας εκ των Ίβανσιτς-Ρομέρο με τον πρώτο να έχει το προβάδισμα.

Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από τους Σαλπιγγίδη και Παπαδόπουλο που παίρνει την θέση του Μάντζιου στο αρχικό σχήμα.

"Κανείς δεν ξέρει που μπορεί να φθάσει ο Παναθηναϊκός στην διοργάνωση ίσως και στον τελικό", τόνισε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος.

"Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα ο ΠΑΟ", υποστήριξε ο Κριστόφ Βαζέχα. Εν τω μεταξύ, συμβόλαιο με αθλητική εταιρεία υπέγραψε ο Σωτήρης Νίνης.
Πηγή: skai.gr