Κρίσιμοι αγώνες

Σε απευθείας μετάδοση από το ΣΚΑΪ 100,3, οι αγώνες της ΑΕΚ με τον Πανσερραϊκό (19.00) και του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό (21.15) για το Κύπελλο Ελλάδας.

Με το ηθικό στα ύψη και τη διάθεση να «καθαρίσουν» από το πρώτο κιόλας παιχνίδι την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Hellas OnLine θα μεταβεί στην Τρίπολη η αποστολή του Ολυμπιακού.

Στην παρούσα φάση, στόχος των «ερυθρόλευκων» είναι το «καθαρό» σκορ και το πλεονέκτημα σε βάρος του Αστέρα εν όψει του επαναληπτικού στο «Γ. Καραϊσκάκης», προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα ακόμη ένα βήμα πιο κοντά στο νταμπλ.

Στην αποστολή συμμετέχουν: Νικοπολίδης, Κόβατς, Τοροσίδης, Α. Παπαδόπουλος, Κ. Παπαδόπουλος, Ζεβλάκοφ, Πάντος, Ντομί, Πατσατζόγλου, Γ. Παπαδόπουλος, Τζόρτζεβιτς, Γκαλέτι, Όσκαρ, Ντιόγκο, Μπελούτσι, Λέτο, Ντάρμπισαϊρ και Ντουντού.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν περιορίστηκε στις συστάσεις στους παίκτες από την αγωνιστική συμπεριφορά των οποίων έχει παράπονα. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός άφησε εκτός της 19μελους αποστολής για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Hellas On Line απέναντι στον Πανσερραϊκό στο ΟΑΚΑ (Τετάρτη, 19:00) τον Γκουστάβο Μαντούκα και τον Δημήτρη Κουτρομάνο.

Εκτός αποστολής έμειναν ακόμη οι Χετεμάι, Ρίκκα, Λαγός, Γκέντσογλου, Μάχο και Παυλής.

Οι 19 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης με αντίπαλο τον Πανσερραϊκό είναι οι: Σάχα, Αραμπατζής, Καφές, Ζεράλντο, Μαϊστόροβιτς, Αλεξόπουλος, Χουανφράν, Ενσαλίβα, Εντίνιο, Τζιμπούρ, Πλιάτσικας, Μπλάνκο, Μπερνς, Πελετιέρι, Κυργιάκος, Γεωργέας, Σκόκο, Ταχτσίδης, Ντιούφ.
Πηγή: Πηγή:Sport-fm.gr