Κλείσιμο

Κρίσιμη μονομαχία

Όλα τα μάτια είναι την Πέμπτη στραμμένα στο καθοριστικό ντέρμπι ΠΑΟ – ΟΣΦΠ.

Οι "πράσινοι" υποδέχονται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (20:00), στον τρίτο αγώνα της σειράς των τελικών, με τις δύο ομάδες να έχουν στόχο να πάρουν προβάδισμα για την κατάκτηση του πρωταθλήματος φτάνοντας στο 2-1.

ΠΑΟ. Η βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ πλήγωσε τον εγωισμό όλων στις τάξεις του Παναθηναϊκού.

Οι "πράσινοι" είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν μεταμορφωμένοι στο ΟΑΚΑ, αφήνοντας πίσω τους την κάκιστη εμφάνιση στο Φάληρο την Τρίτη.

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και ο Δημήτρης Ιτούδης επισήμαναν στους παίκτες τους τα λάθη που έγιναν στον δεύτερο τελικό και περιμένουν να μην επαναληφθούν.

"Στο ΣΕΦ κάναμε ίσως το χειρότερο παιχνίδι μας, τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και δεν πιστεύω ότι μπορούμε να επαναλάβουμε τέτοια εμφάνιση. Πιστεύω πως με τον κόσμο στο πλευρό μας και την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν με τον τρόπο που μόνο αυτοί ξέρουν, θα δείξουμε το καλό μας πρόσωπο και θα φτάσουμε στη νίκη", δήλωσε ο συνεργάτης του "Ζοτς", ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης είπε: "Είναι απαραίτητο να βγούμε στο παρκέ με περισσότερη ενέργεια και συγκέντρωση. Να είμαστε πιο αποτελεσματικοί στην επίθεση και να κλείσουμε όλους τους διαδρόμους στην άμυνα. Για εμάς η νίκη είναι μονόδρομος".

Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν, αφού και ο Σάνι Μπετσίροβιτς έλαβε κανονικά μέρος στην προπόνηση της Τετάρτης, ξεπερνώντας την αμυγδαλίτιδα που τον ταλαιπώρησε.

ΟΣΦΠ. Με την ψυχολογία στα ύψη, μετά την εξαιρετική εμφάνιση και την άνετη νίκη στον δεύτερο αγώνα της σειράς των τελικών, θα προσπαθήσει ο Ολυμπιακός να "σπάσει" την έδρα και να κάνει το μεγάλο βήμα για τον τίτλο.

Οι "ερυθρόλευκοι" καλούνται να αλώσουν το ΟΑΚΑ, σε σειρά τελικών της Α1 απέναντι στον Παναθηναϊκό, για πρώτη φορά μετά από 13 ανεπιτυχείς προσπάθειες.

"Για να νικήσουμε μέσα στο ΟΑΚΑ, πρέπει να παίξουμε ακόμη καλύτερα απ’ ό,τι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έχουμε δείξει ότι έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε το ματς, αλλά θα πρέπει να το αποδείξουμε. Χρειάζεται απόλυτος έλεγχος του ρυθμού και εκμηδενισμός των λαθών", τόνισε ο Ρόντρικ Μπλάκνεϊ.

Ο Γιάννης Μπουρούσης και ο Ιάκωβος Τσακαλίδης προπονήθηκαν χαλαρά την Τετάρτη, αφού δεν είναι 100% έτοιμοι, αλλά θα δώσουν και πάλι το "παρών", σε αντίθεση με τον Άρβιντας Ματσιγιάουσκας.

Στο πλευρό της ομάδας στην τελευταία προπόνηση βρέθηκαν ο Παναγιώτης και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Στο μεταξύ, από σήμερα μέσω διαδικτύου, από την Παρασκευή από τα γραφεία και από το Σάββατο από τα εκδοτήρια θα μπορούν να προμηθεύονται οι φίλοι των Πειραιωτών τα εισιτήρια για τον τέταρτο αγώνα της σειράς των τελικών, που θα γίνει την Κυριακή στο ΣΕΦ (21:00) και θα μεταδοθεί από το ΣΚΑΪ.
Πηγή: Πηγή: sport-fm.gr