Κόκκινος ο Τεόντοσιτς

"Πράσινο" ήθελαν ορισμένα διεθνή ΜΜΕ τον Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά τελικά φαίνεται ότι θα φορέσει τα "ερυθρόλευκα" του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΚΑΕ βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Ζελέσνικ για την απόκτηση του παίκτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν γρήγορα, και αποφάσισαν να καλύψουν τη ρήτρα ύψους 1,2 εκατ. ευρώ στο συμβόλαιο του παίκτη με τη Ζελέζνικ, με συνέπεια να έχουν «αγκαλιάσει» τον 20χρονο πλέϊ μέϊκερ, τον οποίο πολλοί παρομοιάζουν με τον Διαμαντίδη λόγω ταλέντου αλλά και ύψους (1,96μ.).

Σημειώνεται ότι ο Σέρβος αποτελούσε διακαή πόθο του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς για τον Παναθηναϊκό. Θεωρείται άλλωστε από τους καλύτερους παίκτες των "πλάβι" και ο προπονητής των "πρασίνων" το γνωρίζει καλά.

Ο Τεόντοσιτς, που από τους συμπατριώτες του αποκαλείται νέος "Σάσα Τζόρτζεβιτς", γεννήθηκε το 1987 και ξεκίνησε την καριέρα του από τη Ρίφλεξ και εν συνεχεία μεταγράφηκε στην Μπόρας Τσάτσακ.

Μετά από έναν μόλις χρόνο στην ομάδα, η Ζελέζνικ τον ενέταξε στο δυναμικό της. Η πρώτη του χρονιά ήταν προσαρμοστική, ωστόσο την περασμένη περίοδο έδειξε την αξία του.

Τελείωσε τη σεζόν με 8,5 πόντους στην Αδριατική Λίγκα και 7,8 πόντους στο Uleb Cup κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 81.3% στα δίποντα, 42.6% στα τρίποντα και μοιράζοντας 2.9 ασίστ σε18 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.

Πηγή: Πηγή: super-sport.gr