Κλείνει με Μπλάνκο

Νέα φιλική αναμέτρηση δίνει το βράδυ της Τετάρτης (20.00) ο Ολυμπιακός απέναντι στην Οσασούνα, παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη.

Ο Τάκης Λεμονής περιμένει να δει βελτίωση σε κάποιους τομείς που παρουσίασαν προβλήματα οι παίκτες του στο προηγούμενο φιλικό με τον Πανιώνιο.

Πολύ πιθανό να πάρει χρόνο συμμετοχής και ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς που βρίσκεται στην Ελλάδα μετά την διευθέτηση των εκκρεμοτήτων που υπήρχαν με την βίζα του.

Από κει και πέρα περισσότερο κόσμο απ’ ότι την περασμένη Δευτέρα περιμένουν οι ιθύνοντες της ομάδας του Πειραιά, αφού το όνομα του αντιπάλου είναι σαφώς καλύτερο.

Τεστ δυνάμεων και για ΠΑΟ Εάν απέναντι στην Ίπσουιτς οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να τεστάρουν δυνάμεις, τότε στο φιλικό με την Λάτσιο στη Ρώμη θα μπορέσουν να δείξουν εάν μπορούν να κοντράρουν τέτοια περίοδο αντιπάλους όπως η ιταλική ομάδα.

Ο Ζοσέ Πεσέιρο είδε κάποια πράγματα, θετικά και αρνητικά στο προηγούμενο παιχνίδι του Πόρτμαντ Ρόουντ και θα θέλει να δει βελτίωση σε κάποια από αυτά.

Ο Πορτογάλος τεχνικός έριξε το βάρος στο πως θα πρέπει οι παίκτες του να κρατάνε την μπάλα και να υπάρχει η απαραίτητη αλληλοκάλυψη. Όλα αυτά περιμένει να τα δει εντός αγωνιστικού χώρου.

Κάτω από τα γκολπόστ αναμένεται να ξεκινήσει ο Γκαλίνοβιτς, στο κέντρο της άμυνας θα αγωνιστούν ο Βύντρα με τον Γκούμα, στο δεξί άκρο ο Νίλσον και στο αριστερό ο Άντονι Σέριτς. Από κει και πέρα, στο κέντρο θα ξεκινήσουν ο Μάτος με τον Τζιόλη, στην αριστερή πλευρά ο Λεοντίου ή ο Νίνης και στα δεξιά τον Γιώργο Καραγκούνη. Επιθετικό δίδυμο θα είναι ο Εντογιέ με τον Σαλπιγγίδη.

Κλείνει με Μπλάνκο. Καθ' οδόν για την Ελλάδα βρίσκεται ο Ισμαέλ Μπλάνκο μαζί με τον πρόεδρο της Κολόν Σάντα Φε, Χερμάν Λέρτσε. Ξεπεράστηκαν οι δυσκολίες στη συγκεκριμένη υπόθεση και ο Αργεντινός φορ θα υπογράψει εκτός απροόπτου το σύμβολαιο του, κλείνοντας μια τρύπα στο ρόστερ της ΑΕΚ.

Αν και χρειάστηκε να περάσει από πολλά στάδια, η μεταγραφή του Ισμαέλ Μπλάνκο στην ΑΕΚ πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Ο πρόεδρος της Κολόν Σάντα Φε, Χερμάν Λέρτσε δέχθηκε τους όρους που είχε θέσει ο δικέφαλος, με αποτέλεσμα να ενημερώσει ότι θα μπει στο αεροπλάνο με τον παίκτη για να έρθουν στην Ελλάδα και να ολοκληρώσουν την υπόθεση που είχε γίνει σίριαλ με τις συνεχείς αλλαγές δεδομένων από πλευράς Λέρτσε.

Από αυτή τη μεταγραφή η Κολόν θα βάλει στα ταμεία της 1,1 εκατ. ευρώ, με τα μισά χρήματα μπροστά και τα υπόλοιπα τον Σεπτέμβριο, ενώ ο 24χρονος φορ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1,2 εκατ. ευρώ.
Πηγή: skai.gr