Κλειδί η άμυνα

Το καλό του ευρωπαϊκό πρόσωπο κοντά στο μεγαθήριο που λέγεται Τσέλσι θέλει να "φορέσει" την Τρίτη ο Ολυμπιακός, αφήνοντας πίσω του τις μέτριες εμφανίσεις της Σούπερ Λίγκας.

Όπως δήλωσε τεχνικός των "ερυθρόλευκων" Τάκης Λεμονής στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε ενόψει του αγώνα για τους "16" του Τσάμπιονς Λιγκ, "οι ποδοσφαιριστές έχουν δείξει στα ευρωπαϊκά παιχνίδια ένα πάρα πολύ καλό πρόσωπο. Αυτό περιμένουμε να δούμε και την Τρίτη".

Όσον αφορά στα "κλειδιά" της αναμέτρησης, ο προπονητής των πρωταθλητών τόνισε ότι "κλειδί θα είναι η αμυντική λειτουργία. Δεν σκεφτόμαστε όμως το μηδέν και δεν μπορούμε να μιλάμε για πρόκριση, αν δεν πετύχουμε γκολ, ειδικά στο παιχνίδι της Τρίτης".

Σχολιάζοντας δε την αρνητική παράδοση του Ολυμπιακού απέναντι σε αγγλικές ομάδες σημείωσε πως "κίνητρο μας είναι να σπάσουμε την παράδοση, αν και στο ποδόσφαιρο αυτά δεν παίζουν ρόλο. Ελπίζουμε να ήρθε η ώρα να σπάσει η παράδοση".

Τους ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού εκπροσώπησε ο Αντώνης Νικοπολίδης. "Θα προσπαθήσουμε για ό,τι καλύτερο μπορούμε και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν" τόνισε.

Η Τσέλσι. Σε Οδύσσεια εξελίχθηκε το ταξίδι της αποστολής της αγγλικής ομάδας στην Αθήνα.

Η προγραμματισμένη για τις 20:45 άφιξη των "μπλε" στην Αθήνα καθυστέρησε για περισσότερες από δύο ώρες, αφού ήταν αδύνατη η προσγείωση του αεροσκάφους που τη μετέφερε στον αερολιμένα της πρωτεύουσας.

Μετά από περίπου δύο επιπλέον ώρες στον αέρα τελικώς οι Βρετανοί προσγειώθηκαν στην Αθήνα.

Εκτός αποστολής έμεινε ο Σεφτσένκο, ενώ ο Ντρογκμπά που έχει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού είναι στην Αθήνα.

Σχολιάζοντας τον αγώνα, ο Φρανκ Λάμπαρντ αναφέρθηκε με δηλώσεις του στις δυσκολίες της αναμέτρησης της Τσέλσι με τον Ολυμπιακό.

"Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ολυμπιακός είναι δύσκολη ομάδα να αντιμετωπίσεις, ειδικά στην έδρα του. Αυτό είναι κάτι που έχει αποδείξει με τα αποτελέσματά του απέναντι και σε μεγάλες ομάδες. Συνεπώς θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Πρέπει να είμαστε επαγγελματίες και να πάμε εκεί για να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας απέναντι σε μία δυνατή ομάδα και μέσα σε μία δύσκολη ατμόσφαιρα", τόνισε ο 29χρονος μέσος των Λονδρέζων.
Πηγή: skai.gr