Κινητικότητα στον Ολυμπιακό

Συνέχιση των μεταγραφών προανήγγειλε ο διευθύνων σύμβουλος του Ολυμπιακού, Πέτρος Κόκκαλης, επιστρέφοντας το μεσημέρι της Τρίτης μαζί με την ομάδα από την Αυστρία, μετά από 15 ημέρες προετοιμασίας

Δεν ήταν προγραμματισμένο. Έτυχε. Η μεταγραφή του Καστίγιο αναπροσαρμόζει τα σχέδια μας, δήλωσε αρχικά ο Πέτρος Κόκκαλης για την μετακίνηση του Μεξικανού, ενώ συνέχισε λέγοντας: Η πρόταση της Σαχτάρ για τον Νέρι, ήταν η μοναδική που μας ικανοποίησε. Εμείς προτείναμε διπλασιασμό των αποδοχών στον Καστίγιο. Δεν θέλαμε να τον πουλήσουμε αλλά μόλις ήρθε η πρόταση της Σαχτάρ, θεωρήσαμε σωστό να τον αφήσουμε να αποφασίσει.

Ερωτηθείς για το εάν θα γίνουν μεταγραφικές κινήσεις μετά την πώληση του Καστίγιο, ήταν κατηγορηματικός λέγοντας: Πρέπει να γίνουν κάποιες κινήσεις. Το μελετάει ο κ. Ίβιτς, μιλάμε με τον κ. Λεμονή και θα δούμε τις επόμενες μέρες, ίσως και εβδομάδες, ενώ σε ερώτηση για το εάν αποκτηθεί μεγάλο όνομα απάντησε αστειευόμενος: Ναι. Ο Ναβουχοδονόσορας.

Φουλ για Κολοτσίνι. Με την πώληση του Νέρι Καστίγιο στη Σαχτάρ και την εισροή περίπου 16 εκατ. ευρώ στα ταμεία του Ολυμπιακού άνοιξε ο δρόμος για την πραγματοποίηση τριών δυνατών μεταγραφών, ενός κεντρικού αμυντικού, ενός αμυντικού χαφ και του αντιΚαστίγιο.

Για την πρώτη θέση πολύ ψηλά στη λίστα είναι το όνομα του Φαμπρίτσιο Κολοτσίνι, τον οποίο επιχείρησαν οι Ερυθρόλευκοι να αποκτήσουν και πριν από έναν περίπου μήνα, ωστόσο το κόστος του, περίπου 6 εκατ. ευρώ, ήταν απαγορευτικό.
Πηγή: Πηγή: Sport- fm