«Καταιγίδα» Μπάγερν σκόρπισε τη Βιλερμπάν - «Βιονικός» Ντε Κολό στη νίκη της Φενέρ

Ένα τρομερό έξτρα πεντάλεπτο με μπροστάρη τον Γουίλμπεκιν και επιμέρους σκορ 17-2, ώθησε τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στη νίκη στην παράταση (84-69) επί του Ερυθρού Αστέρα, για την πρώτη της νίκη στη φετινή Ευρωλίγκα!

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν και κορυφαίος για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου με 16 πόντους, με τους Κάσπι και Γουόλτερς να είχαν από 15π. ο καθένας.

Από το σύνολο του Μίλαν Τόμιτς, ξεχώρισε ο Περπέρογλου με 18 πόντους, ενώ άλλους 10π. πρόσθεσε ο Ντόμπριτς.

Μια «καταιγιστική» Μπάγερν διέσυρε 104-63 την αήττητη μέχρι απόψε Βιλερμπάν για την τρίτη αγωνιστική της Ευρωλίγκας και έφτασε στο 2-1 το ρεκόρ της, κάτι που ισχύει και για τους πρωταθλητές Γαλλίας μετά τις νίκες επί Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού.

Οι Βαυαροί είχαν 6/6 τρίποντα το πρώτο μέρος, 8/8 στο δεύτερο και έφτασαν τελικά στα 10/12. Έτσι, προηγήθηκαν +17 στο πρώτο δεκάλεπτο και +22 στο ημίχρονο, φτάνοντας στο +30 και στο +40.

Σε αυτό συνετέλεσαν περισσότερο οι Λο με 19 και Τζέντοβιτς με 14 πόντους, έχοντας ως συμπαραστάτες τους Λούτσιτς και Τσίπτσερ. Για τους Γάλλους, διασώθηκαν οι Νουά με 18 ια Ντιότ με 13 πόντους.

Φοβερός και τρομερός Νάντο Ντε Κολό, πήρε τη Φενέρμπαχτσε από το… χέρι και την οδήγησε στη νίκη (87-80) επί της Μπασκόνια, που ήταν και η πρώτη της στη φετινή Ευρωλίγκα!

Στους 39 πόντους σταμάτησε το… κοντέρ του Γάλλου, ο οποίος ήταν και ο μοναδικός διψήφιος από την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Από τους Βάσκους, ξεχώρισαν οι Σενγκέλια και Σιλντς με 18 και 17 πόντους αντίστοιχα, με τον Χένρι να είχε 15π.
 

Πηγή: sport-fm.gr