Κλείσιμο

Ίβιτς: Πολύ light τα όσα ζήσατε. Όποιος δεν θέλει να είναι εδώ, μπορεί να φύγει

Σε διαδικασία ανασύνταξης προσπαθεί να μπει η ΑΕΚ μετά τη σκληρή (με τον τρόπο που ήρθε) ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Ίλια Ίβιτς μίλησε στους παίκτες της ομάδας, με σκοπό να δώσει το στίγμα του ενόψει της συνέχειας. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, ο οποίος ήταν από τους λίγους που γλίτωσε από τα «πυρά» των οπαδών, που επισκέφθηκαν το ξενοδοχείο της ομάδας το βράδυ της Κυριακή, μίλησε για όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και μετά από αυτόν.

«Είμαι πολύ απογοητευμένος από όλο αυτό που έχουμε ζήσει. Ωστόσο, πρώτα απ' όλα και σχετικά με την επίσκεψη των οπαδών μας στο ξενοδοχείο, ότι ζήσατε θέλω να ξέρετε ότι ήταν πολύ light σε σχέση με όσα έχουμε ζήσει εμείς αντίστοιχα φορώντας αυτή τη φανέλα», επεσήμανε ο Σέρβος σε πρώτη φάση.

«Ήταν απογοητευτικό αυτό που ζήσαμε και υπάρχουν γενικά 2-3 πρόσωπα στην ομάδα που με όσα κάνουν προκαλούν αναστάτωση, κάνουν άνω κάτω όλη την ομάδα. Δεν καταλαβαίνω, όποιος δεν θέλει να είναι εδώ μαζί μας, μπορεί να φύγει, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα να βρούμε άλλους παίκτες αν κάποιος θέλει να φύγει», επεσήμανε ο Ίλια Ίβιτς. Προφανώς με αφορμή την απαράδεκτη συμπεριφορά του Μάρκο Λιβάγια στο ντέρμπι.

Πηγή: sport-fm.gr